| Верувате ли во Господ? | |
|
+6caci_mala Dark Fall Антонио ГоКи GALEVI4KA lakibebe 10 posters |
Верувате ли дека постои Господ? | 1. ДА,Господ постои и верувам во Него | | 64% | [ 7 ] | 2. НЕ,не постои тоа се празни верувања | | 36% | [ 4 ] |
| Општо гласови : 11 | | |
|
Автор | Порака |
---|
lakibebe Супер Администраторка
Број на мислења : 244 Age : 116 Местолокација : Пред компјутер Registration date : 2007-05-21
| Предмет: Верувате ли во Господ? Пон Мај 28, 2007 1:13 am | |
| Верувате ли дека постои Господ? | |
|
| |
GALEVI4KA Супер Модераторка I DON'T FOLLOW RULES! I LET RULES FOLLOW ME
Број на мислења : 395 Age : 34 Registration date : 2007-05-23
| Предмет: Re: Верувате ли во Господ? Пон Мај 28, 2007 1:21 am | |
| ДА ВЕРУВАМ.ПОШО МН.ПАТИ СУМ СЕ ПОСОМНЕВАЛА ВО ТОА И ПОТОА МИ СЕЕ СЛУ4УВАЛО НЕШТО КОЕ МЕ РАЗУБЕДУВАЛО ДЕКА ДА НАВИСТИНА ПОСТОИ, А ВО КАКОВ ОБЛИК НЕ ЗНАМ 4ОВЕ4КИ ИЛИ НЕКОЈ НАТПРИРИДНА СИЛА.КАКО И ДА Е ВЕРУВАМ. | |
|
| |
ГоКи Администратор
Број на мислења : 214 Age : 34 Registration date : 2007-05-18
| Предмет: Re: Верувате ли во Господ? Пон Мај 28, 2007 2:46 am | |
| верувам дека постои ама не како човек, како што кажа Galevi4ka | |
|
| |
Антонио Hunter
Број на мислења : 385 Age : 31 Местолокација : На CD Registration date : 2007-05-19
| Предмет: Re: Верувате ли во Господ? Пон Мај 28, 2007 8:14 am | |
| | |
|
| |
Dark Fall Дипломиран Дудлач
Број на мислења : 294 Age : 35 Местолокација : In my grave... Registration date : 2007-05-31
| Предмет: Re: Верувате ли во Господ? Чет Мај 31, 2007 11:04 pm | |
| | |
|
| |
caci_mala форум џедај
Број на мислења : 118 Age : 30 Registration date : 2007-05-24
| Предмет: Re: Верувате ли во Господ? Саб Јун 02, 2007 12:53 am | |
| Верувам.А зашо да не верувам? | |
|
| |
Број на мислења : 294 Age : 35 Местолокација : In my grave... Registration date : 2007-05-31
| Предмет: Re: Верувате ли во Господ? Саб Јун 02, 2007 3:51 pm | |
| - caci_mala напиша:
- Верувам.А зашо да не верувам?
извини! немам некоја намера да те натерам да не веруваш во господ! само сакам да ти кажам дека вашето верување е празно, т.е верувате во ништо затоа што нема докази дека господ постои! | |
|
| |
Ta|3nT VIP
Број на мислења : 222 Age : 31 Местолокација : Everywere Registration date : 2007-06-13
| Предмет: Re: Верувате ли во Господ? Чет Јун 14, 2007 2:01 am | |
| Јас верувам иако ного пати сам гресил и сум викал оти не постоо.Ама ај баба ме разубеди вика оти се со права господ се е добро оти од моја гледна тоцка има некој работи со не ми се аресат. | |
|
| |
| Предмет: Re: Верувате ли во Господ? Вто Јун 19, 2007 4:04 am | |
| | |
|
| |
e4e Дипломиран Дудлач
Број на мислења : 295 Age : 34 Registration date : 2007-05-30
| Предмет: Re: Верувате ли во Господ? Вто Јун 19, 2007 3:58 pm | |
| - Dark Fall напиша:
- caci_mala напиша:
извини! немам некоја намера да те натерам да не веруваш во господ! само сакам да ти кажам дека вашето верување е празно, т.е верувате во ништо затоа што нема докази дека господ постои! Господ не се гледа, он се чувствува! | |
|
| |
| Предмет: Re: Верувате ли во Господ? Сре Јун 20, 2007 2:38 am | |
| - e4e напиша:
- Dark Fall напиша:
- caci_mala напиша:
извини! немам некоја намера да те натерам да не веруваш во господ! само сакам да ти кажам дека вашето верување е празно, т.е верувате во ништо затоа што нема докази дека господ постои! Господ не се гледа, он се чувствува! де објасни ми како ги чувствуваш ти господ? | |
|
| |
Bojan CPU VIP
Број на мислења : 77 Age : 34 Местолокација : C:\Program Files\ Registration date : 2007-05-18
| Предмет: Re: Верувате ли во Господ? Сре Јун 20, 2007 8:04 am | |
| ајде кога ми верувате таму во триаголници, агли,духови,виљенаци,самовили и др. зашто не верувате во господ а??? јас лично не верувам дека нешто само од себе настанало , морало да има некоја виша сила што ке го создаде. дарк фалл ти значи викаш од мајмун си настанал а ? | |
|
| |
ГоКи Администратор
Број на мислења : 214 Age : 34 Registration date : 2007-05-18
| Предмет: Re: Верувате ли во Господ? Чет Јун 21, 2007 12:27 am | |
| Јас не верувам ама баш ИЧ | |
|
| |
| Предмет: Re: Верувате ли во Господ? Чет Јун 21, 2007 2:45 am | |
| - Bojan CPU напиша:
- ајде кога ми верувате таму во триаголници, агли,духови,виљенаци,самовили и др. зашто не верувате во господ а???
јас лично не верувам дека нешто само од себе настанало , морало да има некоја виша сила што ке го создаде. дарк фалл ти значи викаш од мајмун си настанал а ? не... дек виде оти јас така кажах!? | |
|
| |
e4e Дипломиран Дудлач
Број на мислења : 295 Age : 34 Registration date : 2007-05-30
| Предмет: Re: Верувате ли во Господ? Чет Јун 21, 2007 2:06 pm | |
| - Dark Fall напиша:
- Bojan CPU напиша:
- ајде кога ми верувате таму во триаголници, агли,духови,виљенаци,самовили и др. зашто не верувате во господ а???
јас лично не верувам дека нешто само од себе настанало , морало да има некоја виша сила што ке го создаде. дарк фалл ти значи викаш од мајмун си настанал а ? не... дек виде оти јас така кажах!? Ј ас мислам дека Дарвиновата теорија за постанокот на светот е точна..ама има некоја виша сила и јас по шо не можам да си ја објаснам ...и за тава верувам у Господ. | |
|
| |
GALEVI4KA Супер Модераторка I DON'T FOLLOW RULES! I LET RULES FOLLOW ME
Број на мислења : 395 Age : 34 Registration date : 2007-05-23
| Предмет: Re: Верувате ли во Господ? Чет Јун 21, 2007 4:43 pm | |
| јас верувам а можеби господ дозволува да веруваме у приказни,зашо да не? | |
|
| |
| Предмет: Re: Верувате ли во Господ? Пет Јун 22, 2007 2:08 am | |
| - e4e напиша:
- Dark Fall напиша:
- Bojan CPU напиша:
јас лично не верувам дека нешто само од себе настанало , морало да има некоја виша сила што ке го создаде. дарк фалл ти значи викаш од мајмун си настанал а ? не... дек виде оти јас така кажах!? Јас мислам дека Дарвиновата теорија за постанокот на светот е точна..ама има некоја виша сила и јас по шо не можам да си ја објаснам ...и за тава верувам у Господ. окк... | |
|
| |
Mici_smiley форум џедај
Број на мислења : 116 Age : 32 Registration date : 2007-05-26
| Предмет: Re: Верувате ли во Господ? Пет Jул 13, 2007 7:21 pm | |
| - Dark Fall напиша:
- caci_mala напиша:
извини! немам некоја намера да те натерам да не веруваш во господ! само сакам да ти кажам дека вашето верување е празно, т.е верувате во ништо затоа што нема докази дека господ постои! А од кај си па ти толку уверен дека не постои?И зар никогаш не си се молел што до толку не веруваш во ништо? | |
|
| |
Mici_smiley форум џедај
| Предмет: Re: Верувате ли во Господ? Пет Jул 13, 2007 7:23 pm | |
| - Dark Fall напиша:
- e4e напиша:
- Dark Fall напиша:
- Bojan CPU напиша:
јас лично не верувам дека нешто само од себе настанало , морало да има некоја виша сила што ке го создаде. дарк фалл ти значи викаш од мајмун си настанал а ? не... дек виде оти јас така кажах!? Јас мислам дека Дарвиновата теорија за постанокот на светот е точна..ама има некоја виша сила и јас по шо не можам да си ја објаснам ...и за тава верувам у Господ. окк... Па добро де и да сме настанале од мајмуни морало и нив некој да ги создаде. | |
|
| |
| Предмет: Re: Верувате ли во Господ? Саб Jул 21, 2007 2:47 pm | |
| - Mici_smiley напиша:
- Dark Fall напиша:
- caci_mala напиша:
извини! немам некоја намера да те натерам да не веруваш во господ! само сакам да ти кажам дека вашето верување е празно, т.е верувате во ништо затоа што нема докази дека господ постои! А од кај си па ти толку уверен дека не постои?И зар никогаш не си се молел што до толку не веруваш во ништо? уверен сум затоа што господ е недокажан... никој не го е видел, а знааш шо јас не верувам у гомна како шо е господ... јас верувам у науката у нешо шо е докажано... капиш? | |
|
| |
Mici_smiley форум џедај
| Предмет: Re: Верувате ли во Господ? Саб Jул 28, 2007 6:18 pm | |
| Глеаш?и самиот викаш дека е недокажан.Значи сепак можно е да постои.А ни науката не е секогаш точна.Лугето свашта можат да излажат ради слава.Ко шо викате вие АМЕРИКАНСКИ ИЗМИСЛИЦИ. | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Верувате ли во Господ? | |
| |
|
| |
| Верувате ли во Господ? | |
|