| Ако Господ го направил светот тогаш кој го направил Господ? | |
|
|
|
Автор | Порака |
---|
Антонио Hunter
Број на мислења : 385 Age : 31 Местолокација : На CD Registration date : 2007-05-19
| Предмет: Ако Господ го направил светот тогаш кој го направил Господ? Пон Мај 21, 2007 6:26 pm | |
| | |
|
| |
kLiNkA Супер Модераторка
Број на мислења : 5 Age : 33 Местолокација : Dracesburg Registration date : 2007-05-19
| Предмет: Re: Ако Господ го направил светот тогаш кој го направил Господ? Пон Мај 21, 2007 8:32 pm | |
| - Антонио напиша:
- Ваше мислење?
Epa vaka sea. Znaci ako Gospod go napravil svetot, ondak jas veruvam deka Gospod e sozdaden od nekoja si visa sila koja mn normalno nie ne ja znaeme i toa se so cel da bide nad nas(sto ziveeme na zemjava), iako moze nekoj ne veruva vo nego.. | |
|
| |
Антонио Hunter
Број на мислења : 385 Age : 31 Местолокација : На CD Registration date : 2007-05-19
| Предмет: Re: Ако Господ го направил светот тогаш кој го направил Господ? Вто Мај 29, 2007 11:48 pm | |
| - kLiNkA напиша:
- Антонио напиша:
- Ваше мислење?
Epa vaka sea. Znaci ako Gospod go napravil svetot, ondak jas veruvam deka Gospod e sozdaden od nekoja si visa sila koja mn normalno nie ne ja znaeme i toa se so cel da bide nad nas(sto ziveeme na zemjava), iako moze nekoj ne veruva vo nego.. Господ е еден некој го викаат Алах некој Господ и сл.И ај кажи која е таа виша сила?Нека направи уште еден господ ама на друга планета | |
|
| |
ГоКи Администратор
Број на мислења : 214 Age : 34 Registration date : 2007-05-18
| Предмет: Re: Ако Господ го направил светот тогаш кој го направил Господ? Сре Мај 30, 2007 12:18 am | |
| - Антонио напиша:
- kLiNkA напиша:
- Антонио напиша:
- Ваше мислење?
Epa vaka sea. Znaci ako Gospod go napravil svetot, ondak jas veruvam deka Gospod e sozdaden od nekoja si visa sila koja mn normalno nie ne ja znaeme i toa se so cel da bide nad nas(sto ziveeme na zemjava), iako moze nekoj ne veruva vo nego.. Господ е еден некој го викаат Алах некој Господ и сл.И ај кажи која е таа виша сила?Нека направи уште еден господ ама на друга планета Тонки не фантазирај многу, тоа се прави додека си на час у школо или додека спиеш а на форумов ќе ти отвориме една тема специјално за тебе со наслов "Фантазии" | |
|
| |
Антонио Hunter
| Предмет: Re: Ако Господ го направил светот тогаш кој го направил Господ? Сре Мај 30, 2007 1:00 am | |
| - ГоКи напиша:
- Антонио напиша:
- kLiNkA напиша:
- Антонио напиша:
- Ваше мислење?
Epa vaka sea. Znaci ako Gospod go napravil svetot, ondak jas veruvam deka Gospod e sozdaden od nekoja si visa sila koja mn normalno nie ne ja znaeme i toa se so cel da bide nad nas(sto ziveeme na zemjava), iako moze nekoj ne veruva vo nego.. Господ е еден некој го викаат Алах некој Господ и сл.И ај кажи која е таа виша сила?Нека направи уште еден господ ама на друга планета Тонки не фантазирај многу, тоа се прави додека си на час у школо или додека спиеш а на форумов ќе ти отвориме една тема специјално за тебе со наслов "Фантазии" Абе изгледа таа болеста ви шета по улица и цело маало сте заразени.Знаеш што збориш или глеам многу касно си го оставил постот немаш спиено. ПС.Ти простувам ај знам дека малце дека ти "фалат даски " ма да нема везе.Ај простено не си знел шчо зборвашш мореееејт Спокојно водете дискусии,без навреди-lakibebe Нема гајле другарчиња сме
Последната промена е направена од на Чет Мај 31, 2007 1:36 am. Мислењето е променето 1 пати | |
|
| |
ГоКи Администратор
| Предмет: Re: Ако Господ го направил светот тогаш кој го направил Господ? Сре Мај 30, 2007 1:22 am | |
| - Антонио напиша:
- ГоКи напиша:
- Антонио напиша:
- kLiNkA напиша:
- Антонио напиша:
- Ваше мислење?
Epa vaka sea. Znaci ako Gospod go napravil svetot, ondak jas veruvam deka Gospod e sozdaden od nekoja si visa sila koja mn normalno nie ne ja znaeme i toa se so cel da bide nad nas(sto ziveeme na zemjava), iako moze nekoj ne veruva vo nego.. Господ е еден некој го викаат Алах некој Господ и сл.И ај кажи која е таа виша сила?Нека направи уште еден господ ама на друга планета Тонки не фантазирај многу, тоа се прави додека си на час у школо или додека спиеш а на форумов ќе ти отвориме една тема специјално за тебе со наслов "Фантазии" Абе изгледа таа болеста ви шета по улица и цело маало сте заразени.Знаеш што збориш или глеам многу касно си го оставил постот немаш спиено. ПС.Ти простувам ај знам дека малце дека ти "фалат даски " ма да нема везе.Ај простено не си знел шчо зборвашш мореееејт не ми фалат даски, сите ми се на број | |
|
| |
Lady D Почетник
Број на мислења : 23 Age : 33 Registration date : 2007-05-27
| Предмет: Re: Ако Господ го направил светот тогаш кој го направил Господ? Сре Мај 30, 2007 10:29 pm | |
| Mnogu teshka tema ste odbrale za muabet... | |
|
| |
Dark Fall Дипломиран Дудлач
Број на мислења : 294 Age : 35 Местолокација : In my grave... Registration date : 2007-05-31
| Предмет: Re: Ако Господ го направил светот тогаш кој го направил Господ? Чет Мај 31, 2007 11:03 pm | |
| so govorate gluposti samo? Koj go e videl gospod? | |
|
| |
Антонио Hunter
| Предмет: Re: Ако Господ го направил светот тогаш кој го направил Господ? Пет Јун 01, 2007 12:53 am | |
| - Dark Fall напиша:
- so govorate gluposti samo? Koj go e videl gospod?
Тој што умрел . . . бај д веј бог да го прости т.е да му прости капирате ? ? ? | |
|
| |
e4e Дипломиран Дудлач
Број на мислења : 295 Age : 34 Registration date : 2007-05-30
| |
| |
Број на мислења : 294 Age : 35 Местолокација : In my grave... Registration date : 2007-05-31
| Предмет: Re: Ако Господ го направил светот тогаш кој го направил Господ? Саб Јун 02, 2007 3:54 pm | |
| - Антонио напиша:
- Dark Fall напиша:
- so govorate gluposti samo? Koj go e videl gospod?
Тој што умрел . . . бај д веј бог да го прости т.е да му прости капирате ? ? ? аха, сакаш да кажеш дека тој умрениот ти кажал на тебе дека господ постои!?!? | |
|
| |
Антонио Hunter
| |
| |
| |
| |
GALEVI4KA Супер Модераторка I DON'T FOLLOW RULES! I LET RULES FOLLOW ME
Број на мислења : 395 Age : 34 Registration date : 2007-05-23
| Предмет: Re: Ако Господ го направил светот тогаш кој го направил Господ? Саб Јун 02, 2007 8:23 pm | |
| | |
|
| |
| Предмет: Re: Ако Господ го направил светот тогаш кој го направил Господ? Саб Јун 02, 2007 8:25 pm | |
| | |
|
| |
Антонио Hunter
| Предмет: Re: Ако Господ го направил светот тогаш кој го направил Господ? Нед Јун 03, 2007 2:07 am | |
| Mене лично не ама како дознале дека исус постоел дека воскреснал и сл. Се пренесува од генерација на генерација сите деца знаат дека исус постоел и сите тие им кажуваат на своите деца и се така до денес. Тогаш зашто ти веруваш во исус господ црква и др. а? | |
|
| |
| Предмет: Re: Ако Господ го направил светот тогаш кој го направил Господ? Нед Јун 03, 2007 6:45 pm | |
| - Антонио напиша:
- Mене лично не ама како дознале дека исус постоел дека воскреснал и сл. Се пренесува од генерација на генерација сите деца знаат дека исус постоел и сите тие им кажуваат на своите деца и се така до денес. Тогаш зашто ти веруваш во исус господ црква и др. а?
хахах па тоа е се измислца, БИБЛИЈКАТА поточно, а кој рече дека верувам во исус (господ) и кој рече дека одам во црква? де оди прочити што сум напишал во темата дали одите во црква... | |
|
| |
Антонио Hunter
| Предмет: Re: Ако Господ го направил светот тогаш кој го направил Господ? Пон Јун 04, 2007 4:10 am | |
| - Dark Fall напиша:
- Антонио напиша:
- Mене лично не ама како дознале дека исус постоел дека воскреснал и сл. Се пренесува од генерација на генерација сите деца знаат дека исус постоел и сите тие им кажуваат на своите деца и се така до денес. Тогаш зашто ти веруваш во исус господ црква и др. а?
хахах па тоа е се измислца, БИБЛИЈКАТА поточно, а кој рече дека верувам во исус (господ) и кој рече дека одам во црква? де оди прочити што сум напишал во темата дали одите во црква... Исус и Господ колку што знам не е исто.Господ го пратил исус а не е тој тој.Капиш? | |
|
| |
| Предмет: Re: Ако Господ го направил светот тогаш кој го направил Господ? Пон Јун 04, 2007 3:13 pm | |
| - Антонио напиша:
- Dark Fall напиша:
- Антонио напиша:
хахах па тоа е се измислца, БИБЛИЈКАТА поточно, а кој рече дека верувам во исус (господ) и кој рече дека одам во црква? де оди прочити што сум напишал во темата дали одите во црква... Исус и Господ колку што знам не е исто.Господ го пратил исус а не е тој тој.Капиш? нее исто а? аха значи господ е дедо со бела брада и бастум во рака, а исус кој е?? син? внук? братучед? брат? де објасни ми... | |
|
| |
Антонио Hunter
| Предмет: Re: Ако Господ го направил светот тогаш кој го направил Господ? Пон Јун 04, 2007 8:35 pm | |
| - Dark Fall напиша:
- Антонио напиша:
- Dark Fall напиша:
- Антонио напиша:
хахах па тоа е се измислца, БИБЛИЈКАТА поточно, а кој рече дека верувам во исус (господ) и кој рече дека одам во црква? де оди прочити што сум напишал во темата дали одите во црква... Исус и Господ колку што знам не е исто.Господ го пратил исус а не е тој тој.Капиш? нее исто а? аха значи господ е дедо со бела брада и бастум во рака, а исус кој е?? син? внук? братучед? брат? де објасни ми... Тој не му е ништо ама апсолутно ништо на господ.Бај д веј господ не е стар дедо со бела брада и бастумче во рака.Туку ти си гледал многу Македнонски Народни прикаски.Само така го замислуваат.Како што реков исус е пратеник од господ. | |
|
| |
| Предмет: Re: Ако Господ го направил светот тогаш кој го направил Господ? Пон Јун 04, 2007 11:11 pm | |
| - Антонио напиша:
- Dark Fall напиша:
- Антонио напиша:
- Dark Fall напиша:
- Антонио напиша:
хахах па тоа е се измислца, БИБЛИЈКАТА поточно, а кој рече дека верувам во исус (господ) и кој рече дека одам во црква? де оди прочити што сум напишал во темата дали одите во црква... Исус и Господ колку што знам не е исто.Господ го пратил исус а не е тој тој.Капиш? нее исто а? аха значи господ е дедо со бела брада и бастум во рака, а исус кој е?? син? внук? братучед? брат? де објасни ми... Тој не му е ништо ама апсолутно ништо на господ.Бај д веј господ не е стар дедо со бела брада и бастумче во рака.Туку ти си гледал многу Македнонски Народни прикаски.Само така го замислуваат.Како што реков исус е пратеник од господ. не сум гледал јас никакви прикаски... тебе те прашувам да ми кажеш што знаеш за господ, ама изгледа нишо не знаеш едноставно така само да се каже оти веруваш во нешто (патем што не постои)... не те наведувам кон не верувањето во господ, само да знаеш дека господ е чиста измислица... ај сега ти ми кажи нешто, кога го спомнуваш господ??? (кога мислиш на него, му го спомнваш неговото име)... нели е тоа само кога ти е тешко?? Зошто ако твојот господ е нешто свето, не му го спонуваш неговото име секоја минута??? | |
|
| |
Антонио Hunter
| Предмет: Re: Ако Господ го направил светот тогаш кој го направил Господ? Вто Јун 05, 2007 2:28 pm | |
| НЕ! незнам многу за него Си гледал прикаски не му го спомнувам неговото име секоја минута туку кога треба тогаш | |
|
| |
| Предмет: Re: Ако Господ го направил светот тогаш кој го направил Господ? Сре Јун 06, 2007 12:30 am | |
| - Антонио напиша:
- НЕ!
незнам многу за него Си гледал прикаски не му го спомнувам неговото име секоја минута туку кога треба тогаш добро, ај кажи ми! ако господ постои... зошто и во црквите има громобранови??? | |
|
| |
ГоКи Администратор
| Предмет: Re: Ако Господ го направил светот тогаш кој го направил Господ? Сре Јун 06, 2007 1:41 am | |
| Па ако постои господ тоа не значи дека ќе ги штити црквите од громови b.t.w. јас не дека верувам ама пишуваш безмислици Dark Fall | |
|
| |
| Предмет: Re: Ако Господ го направил светот тогаш кој го направил Господ? Сре Јун 06, 2007 2:00 am | |
| - ГоКи напиша:
- Па ако постои господ тоа не значи дека ќе ги штити црквите од громови b.t.w. јас не дека верувам ама пишуваш безмислици Dark Fall
мило ми е шо не веруваш во господ... не пишувам измислици тоа се чисти вистини, а зошто да не ги штити?? нели црквите се свето место, шо знам таму одат се молат на господ воа ноа... нее ли така? | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Ако Господ го направил светот тогаш кој го направил Господ? | |
| |
|
| |
| Ако Господ го направил светот тогаш кој го направил Господ? | |
|