| Дневна доза | |
|
|
Автор | Порака |
---|
Антонио Hunter
Број на мислења : 385 Age : 31 Местолокација : На CD Registration date : 2007-05-19
| Предмет: Дневна доза Нед Мај 20, 2007 9:35 pm | |
| | |
|
| |
GALEVI4KA Супер Модераторка I DON'T FOLLOW RULES! I LET RULES FOLLOW ME
Број на мислења : 395 Age : 34 Registration date : 2007-05-23
| Предмет: Re: Дневна доза Чет Мај 24, 2007 1:53 am | |
| КАКОВ СЕИР ДА ВИ РАСПРАВАМ?ЕМИ У СТРУМИЦА СЕ ТАА ШЕМА И СЕ НИЕ ТИЕ КАКАВИ ШТО СМЕ ЛОШИ ИЛИ ДОБРИ4КИ ХАХА И НЕМА СЕГА ЗА СЕГА НИШТО НОВО.КОГА КЕ ИМА КЕ ПИШАМ ОБАВЕЗНОООООО | |
|
| |
Антонио Hunter
Број на мислења : 385 Age : 31 Местолокација : На CD Registration date : 2007-05-19
| Предмет: Re: Дневна доза Пет Мај 25, 2007 10:41 pm | |
| Еден другар вика: со глава у нож! У четвртокот идеме у инсомнија и глеаме еден џандар како игра кантер. го снимив ќе го качам па фаќајте сеир. | |
|
| |
Mici_smiley форум џедај
Број на мислења : 116 Age : 32 Registration date : 2007-05-26
| Предмет: Re: Дневна доза Саб Мај 26, 2007 11:06 pm | |
| Е Тони штета шо прееска не те снимивме као падна т.е.се преврти преку ограда. Ке беше пукање сеир низ цело Драчево | |
|
| |
Антонио Hunter
| Предмет: Re: Дневна доза Нед Мај 27, 2007 11:08 am | |
| - Mici_smiley напиша:
- Е Тони штета шо прееска не те снимивме као падна т.е.се преврти преку ограда.Ке беше пукање сеир низ цело Драчево
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Да не скокнев да се превртам ќе беше поголем сеир.Ама ја ве фатив неподготвени и ако не скокнев од ограда ќе беше поголем сеир зашто ќе паднев сосе ограда.Ако паднев сосе ограда ќе ги снимавте последиците.ИИИИИИИИИИииииииииииииЈЈЈЈЈЈЈЈјјјјј кој е дочково од кај го најдовте | |
|
| |
| Предмет: Re: Дневна доза Пон Мај 28, 2007 1:41 am | |
| ЕВЕ ЕДЕН ПРЕСЕН СЕИР.
БЕВ ЗА РАДОВИШ ВИКЕНДОВ И СЕДЕВ ВО ЕДНО КАФУЛЕ СО ПРИЈАТЕЛИ И ДОАГА КЕЛНЕРОТ И МИ ВЕЛИ НЕ Е ОД МЕНЕ НО ТОА МИ Е РАБОТАТА И МИ ДАВА ЛИВ4Е И МИ ВЕЛИ ОД ОБОЖАВАТЕЛ Е.ГО ОТВАРАМ И ГЛЕДАМ НА НЕГО ИМЕ И БРОЈ. СЕ ИЗНАСМЕВАМ ЕДНО УБАВО ГО СКИНУВАМ И ГО ФРЛАМ ВО ПЕПЕЛАРНИК.А ТИПОТ СЕДИ НА МАСА СПРОТИ МЕНЕ СО ДРУШТВО. ДОАГА ЕДНА ПРИЈАТЕЛКА И ВЕЛИ.АЈДЕ ДА ИМ НАПИШЕМЕ НА ТИЕ ОД СПРОТИВНАТА МАСА ДА НЕ СЕ СЕЉА4АТ МНОГУ ПОШО БЕА МНОГУ РАСПОЛОЖЕНИ И РАЗИГРАНИ. ЗЕДОВМЕ ЛИСТ И ПЕНКАЛО И НАПИШАВМЕ- ЕЈ ТИПЦИ НЕ СЕ СЕЉА4ЕТЕ МНОГУ ВО ГРАД СЕ НАОГАТЕ(ТАКА НЕКАКО)И ВО ПОТПИС ОД ДЕВОЈКИТЕ СПРОТИ ВАШАТА МАСА. И КЕЛНЕРОТ МУ ГО ДАВА ЛИВ4ЕТО НА ТИПОТ КОЈ МИ ГО ПРАТЛИ БРОЈОТ МИСЛЕЈКИ ДЕКА Е ЗА НЕГО.ТИПОТ СИ ГО СТАВ В ЏЕБ МИСЛЕЈКИ ДЕКА Е МОЈОТ БРОЈ,А ДРУГАРИТЕ ГИ НАЅИВКУВААТ И МУ ВЕЛЕТ ДА ГО ПРО4ИТА. ГО ВАДИ ОД ЏЕБ ГО 4ИТА И ШТО КЕ ПРО4ИТА!!!! СЕ СМЕАТ И ПИШУВААТ ДР.ЛИВ4ЕСО СОДРЖИНА-АБРЕ КОКОШКИ НЕ СЕ ЛИГАВЕТЕ ТАКВО НЕШТО И БЛА БЛА ГЛУПОСТИ И ОДОЗДОЛА П.С.НИЕ МНОГУ ВЕ САКАМЕ. ЛИВ4ЕТО СТИГНУВА НА МАСАТА И ГО 4ИТАМЕ СИТЕ ПОДРЕД И СЕ ИЗНАСМЕВАМЕ.И ИМ ПИШЕМЕ ДР.ЛИВ4Е-ПРЕМНОГУ НЕДОСТИЖНИ ЗА ВАС И П.С.НИЕ НЕ ВЕ САКАМЕ. ГО НОСИ КЕЛНЕРОТ И НИ ВЕЛИ ОВА Е ПОСЛЕДНО З АКРАЈ.ТИЕ ГО 4ИТАТ И СЕ СМИРИЈА НА КРАЈОТ.АМА СУМ СЕ ИЗНАСМЕЈАЛА ЕДНОУБАВООО ХАХАХАХАХАХАХА | |
|
| |
Антонио Hunter
| Предмет: Re: Дневна доза Пон Мај 28, 2007 8:22 am | |
| - GALEVI4KA напиша:
- ЕВЕ ЕДЕН ПРЕСЕН СЕИР.
БЕВ ЗА РАДОВИШ ВИКЕНДОВ И СЕДЕВ ВО ЕДНО КАФУЛЕ СО ПРИЈАТЕЛИ И ДОАГА КЕЛНЕРОТ И МИ ВЕЛИ НЕ Е ОД МЕНЕ НО ТОА МИ Е РАБОТАТА И МИ ДАВА ЛИВ4Е И МИ ВЕЛИ ОД ОБОЖАВАТЕЛ Е.ГО ОТВАРАМ И ГЛЕДАМ НА НЕГО ИМЕ И БРОЈ. СЕ ИЗНАСМЕВАМ ЕДНО УБАВО ГО СКИНУВАМ И ГО ФРЛАМ ВО ПЕПЕЛАРНИК.А ТИПОТ СЕДИ НА МАСА СПРОТИ МЕНЕ СО ДРУШТВО. ДОАГА ЕДНА ПРИЈАТЕЛКА И ВЕЛИ.АЈДЕ ДА ИМ НАПИШЕМЕ НА ТИЕ ОД СПРОТИВНАТА МАСА ДА НЕ СЕ СЕЉА4АТ МНОГУ ПОШО БЕА МНОГУ РАСПОЛОЖЕНИ И РАЗИГРАНИ. ЗЕДОВМЕ ЛИСТ И ПЕНКАЛО И НАПИШАВМЕ- ЕЈ ТИПЦИ НЕ СЕ СЕЉА4ЕТЕ МНОГУ ВО ГРАД СЕ НАОГАТЕ(ТАКА НЕКАКО)И ВО ПОТПИС ОД ДЕВОЈКИТЕ СПРОТИ ВАШАТА МАСА. И КЕЛНЕРОТ МУ ГО ДАВА ЛИВ4ЕТО НА ТИПОТ КОЈ МИ ГО ПРАТЛИ БРОЈОТ МИСЛЕЈКИ ДЕКА Е ЗА НЕГО.ТИПОТ СИ ГО СТАВ В ЏЕБ МИСЛЕЈКИ ДЕКА Е МОЈОТ БРОЈ,А ДРУГАРИТЕ ГИ НАЅИВКУВААТ И МУ ВЕЛЕТ ДА ГО ПРО4ИТА. ГО ВАДИ ОД ЏЕБ ГО 4ИТА И ШТО КЕ ПРО4ИТА!!!! СЕ СМЕАТ И ПИШУВААТ ДР.ЛИВ4ЕСО СОДРЖИНА-АБРЕ КОКОШКИ НЕ СЕ ЛИГАВЕТЕ ТАКВО НЕШТО И БЛА БЛА ГЛУПОСТИ И ОДОЗДОЛА П.С.НИЕ МНОГУ ВЕ САКАМЕ. ЛИВ4ЕТО СТИГНУВА НА МАСАТА И ГО 4ИТАМЕ СИТЕ ПОДРЕД И СЕ ИЗНАСМЕВАМЕ.И ИМ ПИШЕМЕ ДР.ЛИВ4Е-ПРЕМНОГУ НЕДОСТИЖНИ ЗА ВАС И П.С.НИЕ НЕ ВЕ САКАМЕ. ГО НОСИ КЕЛНЕРОТ И НИ ВЕЛИ ОВА Е ПОСЛЕДНО З АКРАЈ.ТИЕ ГО 4ИТАТ И СЕ СМИРИЈА НА КРАЈОТ.АМА СУМ СЕ ИЗНАСМЕЈАЛА ЕДНОУБАВООО ХАХАХАХАХАХАХА Барем пијачка со ливчето да ви пратиле | |
|
| |
Антонио Hunter
| Предмет: Re: Дневна доза Нед Јун 03, 2007 2:14 am | |
| Еве еден гоОО000лем сеир: Идам ја околу 12 саат по полноЌ да си купам сок и гледам еден тип со една крш лада следи едни топ девојки по миничи.У колата имаше мн јако озвучување. Ја пуштил песната I wanna Love You - од Akon . и ги следи едно 10 метра и овие му викаат: Сељак простак свиња гад и уште како не. Дечкото се изнервира и пушта друга песна. Кога почна ми се чу како истата и викам што му е филмот? После некое време I wanna fuck you you already know ... абе сите луѓe се згазија од смеење. тоа беше мојата дневна доза. Модератори и администратори простете што оставив пост под пост ако го едитирав тој ке беше мн голем и ке имаше мн оф топик!ФАЛА | |
|
| |
| Предмет: Re: Дневна доза Нед Јун 03, 2007 3:54 am | |
| | |
|
| |
Ta|3nT VIP
Број на мислења : 222 Age : 31 Местолокација : Everywere Registration date : 2007-06-13
| Предмет: Re: Дневна доза Чет Јун 14, 2007 2:33 am | |
| HAHAHAhehehexixixix
Lele ke umrev za malce koga ja procitav sluckata . | |
|
| |
Bojan CPU VIP
Број на мислења : 77 Age : 34 Местолокација : C:\Program Files\ Registration date : 2007-05-18
| Предмет: lele kolku sum ludak Пон Јун 18, 2007 6:16 am | |
| nice conversation by me (i'm MAJA) and Igor(some glupak)-drustven2007@hotmail.com
Never give out your password or credit card number in an instant message conversation. igor says: zdr maja MaJa says: zdravo MaJa says: kako si igor says: super igor says: so si prais MaJa says: eve barav kontakti na msn MaJa says: ti so si prais igor says: eve se dosaduvam igor says: igor says: sega maja ili sandra bese MaJa says: maja igor says: kolku god imas MaJa says: 19 MaJa says: ti igor says: jas 34 MaJa says: ooo tato moze da te vikam igor says: preci li MaJa says: ne igor says: kako me najde MaJa says: so search igor says: epa izvini ako ti precam milo MaJa says: ne mi precis milo MaJa says: bas sakam postari igor says: daaaaaaaaa igor says: mmmmmmmmmm igor says: kako izgledas MaJa says: neam slika momentalno inace ke ti pratev MaJa says: ti imas slika MaJa says: ? igor says: ni jas nemam uste staveno MaJa says: sea ne ti veruvam MaJa says: ne e ubavo da se laze igor says: navistina milo MaJa says: mrazam lazgovci MaJa says: so rabotis?? igor says: e sea i ti igor says: fala ti MaJa says: mislev vraboten li si igor says: ne me noi znaes a lazgo igor says: da rabotam MaJa says: kade igor says: u privatna firma igor says: a ti sto rab igor says: ili ucis MaJa says: niso na fak idam MaJa says: znaes igor says: na koj MaJa says: neli razbra igor says: na koj faks si velam milo MaJa says: lele tolku li ne razbiras,so ti pisav pogore procitaj MaJa says: kolku plata zimas MaJa says: zenet li si igor says: odis na fak pisuva de MaJa says: zenet li si?? igor says: razveden sum MaJa says: aha ok mi odgovara igor says: daj mi mal opis igor says: kosa oci MaJa says: crna kosa ,temen ten ,zeleni oci , 120 MaJa says: 170cm MaJa says: aj ti opisi se igor says: sto e ova 120 MaJa says: greska mesto 170 ti pisav 120 igor says: crna kosa igor says: plavi oci igor says: 174 igor says: od kade si MaJa says: sk MaJa says: ti igor says: sk MaJa says: tuka li si igor says: od kokoj del MaJa says: od koja naselba MaJa says: ne kazuvam toa MaJa says: kazimi ti od koja naselba si MaJa says: me zaboravi aloo igor says: e cim ne kazuvas MaJa says: ne se praj takov sea igor says: epa sea ti ne kzuvas a ja da kazam MaJa says: lele ic ne si fer sram da ti e igor says: MaJa says: znaes zenski ne kazuvaat od kaj se MaJa says: ti treba kavaljer da bides igor says: od karpos sum MaJa says: imas motor? kola? igor says: tahi MaJa says: ?? MaJa says: ne te razbrav igor says: tahi velam igor says: imam tahi igor says: kola MaJa says: so kola e toa MaJa says: prv pat slusam igor says: taksi de igor says: ne razbra igor says: MaJa says: aaa MaJa says: taka kazi malce sum smotanka MaJa says: za takvi raboti igor says: hihihi MaJa says: kaj kolo MaJa says: koli igor says: mnogu topla si maja a MaJa says: neznam ti ke kazes igor says: kakvo telce imas MaJa says: tenko i vitko MaJa says: malce mrsno ,ama slaba sum ,ne sum debela da znaes igor says: imas cicinja a? MaJa says: aham MaJa says: ubavi MaJa says: meki nezni igor says: golemki ili MaJa says: sredni ne se mn golemi igor says: fino igor says: pupcinjata mali ili MaJa says: mali se u sirina a vaka se ispapceni ,tama za cicanje se igor says: ima za cicanje a MaJa says: aha igor says: uf MaJa says: tebe kolkav ti? igor says: glem i debel MaJa says: oooo takov sakam MaJa says: znaes kako me popali sea MaJa says: me zapali igor says: daaaaaaaaaaaa MaJa says: samo use slika da mi pratis nemoj da se sramis ok igor says: samo ako ti mi dades igor says: vazi MaJa says: ti kazav verujmi MaJa says: na cd mi se zacuvani me mrzi da gi bram cdtkite igor says: epa ne e fer taka MaJa says: aj pls mn me popali igor says: koga kje mi dades i jas tebe MaJa says: nee te molam MaJa says: aj ke pobaram pic MaJa says: a ti pratimi MaJa says: pokasno ke ti pratam i jas igor says: kolku me zezanale taka src MaJa says: ee cek malce MaJa says: jas ne sum takva ke ti pratam igor says: sto MaJa says: baram cdinja so sliki igor says: samo da vidam milo igor says: aj prvo najdi MaJa says: tuka si MaJa says: nemoj da kidnes baram igor says: da da
Waiting for igor to accept the file "jas so martina.jpg" (4 Kb, less than 1 minute with a 28.8 modem). Please wait for a response or Cancel (Alt+Q) the file transfer. MaJa says: jas sum taa od levo MaJa says: ama slikata ne e bas najdobra MaJa says: od mobilen e slikana Transfer of file "jas so martina.jpg" has been accepted by igor. Starting transfer... Transfer of "jas so martina.jpg" is complete. igor says: ne saka igor says: da primi igor says: mi vika virus ima igor says: aj pusti pak MaJa says: so we kakov virus be
Waiting for igor to accept the file "jas so martina.jpg" (4 Kb, less than 1 minute with a 28.8 modem). Please wait for a response or Cancel (Alt+Q) the file transfer. Transfer of file "jas so martina.jpg" has been declined by igor. MaJa says: zasto ja otkaza MaJa says: ejj tuka li si igor says: da tuka sum igor says: koja si igor says: levo ili desno MaJa says: ii ubava li sum? MaJa says: levo ti kazav igor says: slatka si srcus MaJa says: taa e sestrami martin4e igor says: crnka znaci MaJa says: aj sea si ti na red igor says: se izbrisa igor says: aj pusti ja pak MaJa says: so se izbrisa igor says: sega jas kje pratam MaJa says: aj cekam igor says: na yahoo imam edna moja MaJa says: kazi igor says: na mail MaJa says: prati mi ja MaJa says: ajde cekam igor says: imas yahoo mail MaJa says: ne igor says: aj ke probam tuka da ti ja pratam MaJa says: ajde tuka sum jas ,nemoj da mi begas srce igor says: pocekaj igor says: prati ja ti tvojata MaJa says: cekam samo nemoj da te zaboravam MaJa says: sega igor says: mi se izbrisa u megjuvreme
Waiting for igor to accept the file "jas so martina.jpg" (4 Kb, less than 1 minute with a 28.8 modem). Please wait for a response or Cancel (Alt+Q) the file transfer. Transfer of file "jas so martina.jpg" has been accepted by igor. Starting transfer... Transfer of "jas so martina.jpg" is complete. MaJa says: ajde so bidna igor says: nesto ne uspea MaJa says: sakam da te vidam pred da si legnam igor says: pocekaj sega da probam igor says: aj vidi na mail MaJa says: cek sea MaJa says: mace nema niso igor says: e src mi kazuva pratena e sega MaJa says: zatoa ne mi se praka slika mene,ama me osvoi so pisuvanje i zatoa ti prativ MaJa says: aj te molam vidi MaJa says: prati use ednas da te vidam i na spienje da odam igor says: pa i jas toa ti vikam igor says: i mene me zezaaat igor says: ama ti prativ igor says: zatvori mailot i pak otvori MaJa says: mace nema niso igor says: e kako be src MaJa says: ako prakas prakaj ako ne niso od biznisot igor says: prprateno e kje vidis MaJa says: prati preku msn MaJa says: povleci ja tuka MaJa says: drag n drop here igor says: ne znam iskreno taka MaJa says: od mail povlecija na desktop i posle povlecija tuka MaJa says: kaj so pisuvas igor says: zasto pred izvesno vreme i ova drugi mi go otvorija igor says: mislam deka mora na mail da ti dojde igor says: kje vidis mozebi pokasno igor says: eve pak kje pratam no otidena e pisuva MaJa says: ej nema stvarno toa odma stiga MaJa says: ke mi pratis ili block MaJa says: ama sakam da mi pratiisssss igor says: pa prakjam be src igor says: ne znam sto e rabotava igor says: najiskreno MaJa says: ewe stigna MaJa says: sladok si mi igor says: stigna li duso igor says: se iznervirav MaJa says: da da igor says: zasto ne mi poveruva igor says: MaJa says: nezanm otvoren mi bese mailot MaJa says: i nemase niso nekolku pati proveruvav igor says: malku sum namkor tuka igor says: MaJa says: cekaj taxi rabotese taka u koja kompanija da znam da se vozam so niv
Waiting for igor to accept the file "jas so martina.jpg" (4 Kb, less than 1 minute with a 28.8 modem). Please wait for a response or Cancel (Alt+Q) the file transfer. igor says: namesto da si razgovarame nie uste malku kje se skaravme igor says: You have canceled the file transfer. MaJa says: bogami MaJa says: u koja kompanija rabotis igor says: bivsa zelezara igor says: ti sto rabotis? MaJa says: nesum slusnala za takvo taxi igor says: se salev src igor says: kolata e defekt pa vikam taksi me vozi MaJa says: eee si me lazel sea neznam dali da ti veruvam igor says: masinski ing sum inace igor says: pa sea src vikam da ne kazuvam od odma se pa ti igor says: MaJa says: imas kola ili motor igor says: kola MaJa says: so kola igor says: buba igor says: od stariot igor says: zaljuben sum u nea igor says: i ne ja menjam MaJa says: igor says: MaJa says: a u mene igor says: igor says: ti si zlato MaJa says: igor says: te gledam na slikava mnogu si slatka igor says: bi te gricnal MaJa says: sefe aj dosta ti e remet MaJa says: mi se spie MaJa says: brkaj drugi picki MaJa says: igor says: molam? MaJa says: se salew MaJa says: da vidam reakcija sakav igor says: e sea igor says: ok MaJa says: igor says: me zezas a MaJa says: malkucka igor says: da ne se znaeme? MaJa says: ne veruvam igor says: sto pravis u zivot inace MaJa says: sto ne igor says: na primer MaJa says: so drugarki trosam pari i se rasetuvam niz svetov ti? igor says: pa rab igor says: se druzam igor says: setam igor says: to igor says: ne si vrabotena igor says: ili uste ucis MaJa says: ne we ni ucam ni rabotam , iam pari zs da se macam da ucam i da rabotam igor says: da ne si zafatena a MaJa says: ne MaJa says: jas sum slobodna igor says: od kade tolku pari dusice igor says: MaJa says: ehee privatna rabota igor says: oki ne pitam igor says: igor says: ljubovta kako ide? igor says: te gree li MaJa says: sea za sea neam koj da me gree MaJa says: zato sum na msn do rani zori igor says: zasto vaka slatka dcevojka e samicka a igor says: MaJa says: me nerviraat deca na moja vozrast igor says: pa zar tuka kje najdes src momce a igor says: MaJa says: zato sakam i pogolemi igor says: hehe MaJa says: i podebeli ama dole igor says: kolku pogolemki igor says: opaaaaaaaaa igor says: nekoi devojki se plasat sto mi e tolku ppodebel malku MaJa says: MaJa says: neam gajle jas bas gi sakam takvi igor says: da ne gi bolelo demek ama site se nasladuvaat igor says: igor says: sakas oralen sex MaJa says: lazat MaJa says: aham igor says: i jas igor says: ako e ubavo sredeno pice uf igor says: ima da go zbudalam od lizenje MaJa says: igor says: sto e src MaJa says: nemoj vaka da me palis sea igor says: zasto be src igor says: si kazuvam jas MaJa says: ubavo e toa MaJa says: da si iskren igor says: ti imas depiliranko skroz ili ima nekoe vlaknence MaJa says: ima lenta linija u sredina igor says: uf igor says: slatko igor says: za lizenje igor says: dusicke igor says: so kolku si src uste na linija a igor says: MaJa says: so edna drugarka na sestrami se dogovarame kaj ke ideme na odmor MaJa says: ona vika egipet ama jas i vikam u dubai igor says: da ne smetam a igor says: MaJa says: ne we MaJa says: ti kaj na odmor igor says: oki igor says: MaJa says: kade na odmor igor says: uste ne znam igor says: ti? MaJa says: kako we MaJa says: nadvor negde ili u mk MaJa says: ti kazav najverojatno dubai ili egipet ako me ubedat igor says: kao nadvor MaJa says: ti kazav najverojatno dubai ili egipet ako me ubedat
igor says: ama kje vidam so rabotata MaJa says: nadvor od zemjava igor says: da da igor says: kao za grcija sum igor says: ama ne znam sigurno MaJa says: ne we mrazam grci igor says: u avgust planiram MaJa says: jas planiram slednata nedela da trgnam pa do septemvri da se setam niz svetov igor says: kako obicno se oblekuvas igor says: sportski ili poelegantno MaJa says: bez gakicki sum obavezno, i po elegantno igor says: i sega si bez gakjicki maco? MaJa says: najcesto so fustan MaJa says: aham igor says: wow MaJa says: imas li kamera MaJa says: a? igor says: a sto imas na sebe obleceno vaka po doma igor says: e nemam igor says: ti imas src MaJa says: deka ziveam sama sea iam prsluk samo i letno fustance tenko prodzirno MaJa says: da igor says: da te zirnev malku MaJa says: ama treba da dojde serviser da ja podesi neznam da namestam MaJa says: ti da si nabavis obavezno igor says: ne sum nabavil uste igor says: zdravje igor says: ne mozes sama da ja namestis MaJa says: od doma mi pisuvas ili od nekoe internet kafe igor says: doma MaJa says: neznam ne se razbiram u pc niso igor says: a ti MaJa says: iam serviser koj go odrzava pcvo igor says: prsluk nosis a gakjicki znaci ne MaJa says: aham igor says: wow MaJa says: da mi gi drzi cickite igor says: kratko fustance MaJa says: a bez gagkici da mi se ladi igor says: haha MaJa says: ne bas MaJa says: kratko MaJa says: do kolenici igor says: da bev do tebe kje ti duvav da te ladam igor says: MaJa says: sefe aj zal mi padna da te remetam veke, najdisi nekoja tvoja vozrast zs so pomali niso ne prais MaJa says: ajt so zdravje igor says: hihi igor says: pa ti m islis nesto ocekuvam igor says: se zezam i ja igor says: dosadno e igor says: a plus ti se vkluci a ne jas igor says: igor says: pa bev ljubezen MaJa says: najdi si nekoja putka tvoja vozrast MaJa says: i zs si tolku glup igor says: ovde ne brkam src igor says: zs glup de MaJa says: sea nemoj da se vadis ,masko sum razbiram igor says: sea kje kazes masko si a MaJa says: da ne sakas maski slucajno igor says: mrs be igor says: igor says: e ova me nervira igor says: maski u zensko se pretvoraat igor says: aj brkaj rabota MaJa says: hihi MaJa says: glupak | |
|
| |
Антонио Hunter
| Предмет: Re: Дневна доза Пон Јун 18, 2007 6:45 am | |
| aaaaaaa ... ама и ја ти помогнав окулу реметов :D:D | |
|
| |
| Предмет: Re: Дневна доза Пон Јун 18, 2007 12:37 pm | |
| леле Бојане си го стокмил.ама се изнасмејав.а 4ија беше сликата што си му ја пратил.лелеле смех.мене ми е страв да правам така. | |
|
| |
Ta|3nT VIP
Број на мислења : 222 Age : 31 Местолокација : Everywere Registration date : 2007-06-13
| Предмет: Re: Дневна доза Пон Јун 18, 2007 9:58 pm | |
| | |
|
| |
Bojan CPU VIP
Број на мислења : 77 Age : 34 Местолокација : C:\Program Files\ Registration date : 2007-05-18
| Предмет: cek dis aut Вто Јун 19, 2007 7:22 am | |
| maja e taa od levo a eve go gospodinot | |
|
| |
Ta|3nT VIP
| Предмет: Re: Дневна доза Вто Јун 19, 2007 7:24 am | |
| | |
|
| |
e4e Дипломиран Дудлач
Број на мислења : 295 Age : 34 Registration date : 2007-05-30
| Предмет: Re: Дневна доза Вто Јун 19, 2007 5:03 pm | |
| - Ta|3nT напиша:
- HAHAHAhehehexixixix
Lele ke umrev za malce koga ja procitav sluckata . :lol!: | |
|
| |
Mici_smiley форум џедај
Број на мислења : 116 Age : 32 Registration date : 2007-05-26
| Предмет: Re: Дневна доза Вто Јун 19, 2007 5:38 pm | |
| Еј чоече закон
Ама стварно треба трпение за да се прочита цело.
-Друг пат немој пост под пост ОСВЕН АКО ИМА МНОГУ ОФФТОПИК Т.Е ДА СЕ ОБРАТУВАШ НА ДРУГ ЧЛЕН Ги споив двата поста -Антонио
| |
|
| |
| Предмет: Re: Дневна доза Вто Јун 19, 2007 6:59 pm | |
| | |
|
| |
Антонио Hunter
| Предмет: Re: Дневна доза Пет Јун 22, 2007 2:05 pm | |
| Го видов у град случајно кај рамстор со бубата (бледо црвена) се згазив од смеење | |
|
| |
Антонио Hunter
| Предмет: Re: Дневна доза Пет Јун 22, 2007 2:16 pm | |
| 1. Идам ја у град со татко ми и возиме низ град ја си седев напред а татко ми возеше.Му реков да ми го отвори прозорот и го отвори си ја ставив раката и мераклиси си седив и уживав. Дојдовме кај една главна улица имаше една дупка со водааа. И еден таксист брзо возеше шлапна у дупката ме избања цел и го испрска татко ми и татко ми му свири овој гајле нема.Дојде зелено на семафорите татко ми му вика отвори прозор бе маму ти е*ам.Овој отвори врата.Татко ми му вика: Татко ми:Ти глеаш ли кај возиш бе слепец еден. Овој:Зашто што? Татко ми:Абе лом ме направи и мене и детево.Глеаш ли ти бе да ти е*ам се женско бе ееееејјјјјјјј мамата ке ти ја расплачам само ако искочам. Овој:Извинете господине извинете. Татко ми:Ако те видам уште еднаш у моја близина тешко тебе ке те закачам на бандера. --Овој целиот се тресе и под око гледа у татко ми а двајцата стојат со колите на сред булевар и се расправаат. Само што завршија џандарите пушти ја сирена ттттрррррттттрррртттт за да тргнат.И така го испцувме да беше на некое друго место тешко него ќе беше. 2. Ме враќа татко ми од кај тетка ми со колата (пак со кола) и возиме така и татко ми ми вика отвори во фиоката има кајсии дај некоја да каснам. Отворив фиока му дадов ја крши на пола семката низ прозор и така.Возиме и со семката удри кај еден у шофершајбна.Одиме понатака удри со семката кај еден у стакло.И на крај на еден за жал му било отворено стаклото цуп у кола . Ја му викам: тато дај ќе шиткаме половни шофершајбни и стакла , ти ќе ги кршиш со семки од кајсии ја ќе ги продавам | |
|
| |
Антонио Hunter
| Предмет: Re: Дневна доза Пет Јун 22, 2007 2:18 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Дневна доза | |
| |
|
| |
| Дневна доза | |
|