| Која песна ве потсеќа на вашата љубов? | |
|
|
Автор | Порака |
---|
Ta|3nT VIP
Број на мислења : 222 Age : 31 Местолокација : Everywere Registration date : 2007-06-13
| Предмет: Која песна ве потсеќа на вашата љубов? Чет Јун 21, 2007 3:04 am | |
| | |
|
| |
e4e Дипломиран Дудлач
Број на мислења : 295 Age : 34 Registration date : 2007-05-30
| Предмет: Re: Која песна ве потсеќа на вашата љубов? Чет Јун 21, 2007 2:54 pm | |
| please forgive me-Bryjan Adams J don't want miss a thing-Aerosmith take me tonigth-alexandar | |
|
| |
GALEVI4KA Супер Модераторка I DON'T FOLLOW RULES! I LET RULES FOLLOW ME
Број на мислења : 395 Age : 34 Registration date : 2007-05-23
| Предмет: Re: Која песна ве потсеќа на вашата љубов? Чет Јун 21, 2007 5:05 pm | |
| ПААА сега за сега сее релативно пошо неам де4ко,но една на поранешниот.Знам се ке помине-Ѓорѓи Крстевски | |
|
| |
Антонио Hunter
Број на мислења : 385 Age : 31 Местолокација : На CD Registration date : 2007-05-19
| Предмет: Re: Која песна ве потсеќа на вашата љубов? Сре Jул 04, 2007 5:23 pm | |
| S druge strane jastuka - Bajaga Ептен закон песна ме потсеќа на све! | |
|
| |
RIDIK Модератор
Број на мислења : 41 Age : 32 Registration date : 2007-05-19
| Предмет: Re: Која песна ве потсеќа на вашата љубов? Пет Jул 06, 2007 4:26 pm | |
| Моја прва љубав | |
|
| |
Антонио Hunter
Број на мислења : 385 Age : 31 Местолокација : На CD Registration date : 2007-05-19
| Предмет: Re: Која песна ве потсеќа на вашата љубов? Пон Jул 09, 2007 3:30 pm | |
| Bajaga Zmaj Od Nocaja - закон Југословенска е песната на Србски така да на латиница : Ti si usla u moj pogled, u moj pogled k'o u zagrljaj, pa me nateras da pricam, nemam obicaj.
Leptiri u mom stomaku, uvek me na tebe potsete. Ja ih uspavam na foru, al te osete
Onda potonem u sebe tamo dole sretnem tebe pa se slike k'o komadi ostrog stakla zariju u dlan
Ulica zmaj od nocaja ovde su cuda moguca Zmaj od Nocaja Ulica tabla limena i na njoj mesto imena Zmaj od Nocaja
Nikog ne volim da sretnem ljude gledam k'o kroz kameru mogao bih da snimim sretne nemam nameru
Svetli svetlo kroz roletne tanke zute notne linije ja po njima pisem pesmu a ti skini je
Onda potonem u sebe tamo dole sretnem tebe pa se slike k'o komadi ostrog stakla zariju u dlan
Ulica zmaj od Nocaja ovde su cuda moguca Zmaj od Nocaja
Ulica tabla limena i na njoj mesto imena Zmaj od Nocaja | |
|
| |
Ta|3nT VIP
Број на мислења : 222 Age : 31 Местолокација : Everywere Registration date : 2007-06-13
| Предмет: Re: Која песна ве потсеќа на вашата љубов? Пон Jул 09, 2007 3:59 pm | |
| На мене Who let the dogs out... | |
|
| |
e4e Дипломиран Дудлач
Број на мислења : 295 Age : 34 Registration date : 2007-05-30
| Предмет: Re: Која песна ве потсеќа на вашата љубов? Пон Jул 23, 2007 12:57 pm | |
| - Ta|3nT напиша:
- На мене Who let the dogs out...
озбилно ли? | |
|
| |
GALEVI4KA Супер Модераторка I DON'T FOLLOW RULES! I LET RULES FOLLOW ME
Број на мислења : 395 Age : 34 Registration date : 2007-05-23
| Предмет: Re: Која песна ве потсеќа на вашата љубов? Чет Jул 26, 2007 3:31 pm | |
| Мене Опуштено-Аца Пејови4 и Вежи ме за тебе-Тоше | |
|
| |
Dark Fall Дипломиран Дудлач
Број на мислења : 294 Age : 35 Местолокација : In my grave... Registration date : 2007-05-31
| Предмет: Re: Која песна ве потсеќа на вашата љубов? Саб Jул 28, 2007 1:33 pm | |
| Bryan Adams - Please forgive me Bon jovi - always Hinder - better than me HiM - Killing loneliness HiM - Heartache every moment Europe - carrie Scorpions - You and I Scorpions - believe in love Scorpions - wind of change Metallica - Nothing else metters Metallica - Mama said Metallica - Enter sandman Metallica - The unforgiven Metallica - The unforgiven II ... | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Која песна ве потсеќа на вашата љубов? | |
| |
|
| |
| Која песна ве потсеќа на вашата љубов? | |
|