| Омилени Групи | |
|
+7GALEVI4KA Dark Fall e4e caci_mala Антонио RIDIK Kne 11 posters |
Автор | Порака |
---|
Kne Почетник
Број на мислења : 19 Age : 32 Registration date : 2007-05-20
| Предмет: Омилени Групи Нед Мај 20, 2007 12:13 am | |
| Омилени Групи кои ви се?
ако ме прашате мене ќе ви кажам: Led Zepplin, Pink Floyd, Deep Purple | |
|
| |
RIDIK Модератор
Број на мислења : 41 Age : 32 Registration date : 2007-05-19
| Предмет: Re: Омилени Групи Нед Мај 20, 2007 1:27 am | |
| Najdobrata grupa za sekogas Prodigy | |
|
| |
Антонио Hunter
Број на мислења : 385 Age : 31 Местолокација : На CD Registration date : 2007-05-19
| Предмет: Re: Омилени Групи Нед Мај 20, 2007 7:20 pm | |
| Prodigy, Linki'n Park нема што | |
|
| |
caci_mala форум џедај
Број на мислења : 118 Age : 30 Registration date : 2007-05-24
| |
| |
e4e Дипломиран Дудлач
Број на мислења : 295 Age : 34 Registration date : 2007-05-30
| Предмет: Re: Омилени Групи Сре Мај 30, 2007 10:08 pm | |
| | |
|
| |
Антонио Hunter
Број на мислења : 385 Age : 31 Местолокација : На CD Registration date : 2007-05-19
| Предмет: Re: Омилени Групи Чет Мај 31, 2007 12:31 am | |
| | |
|
| |
Dark Fall Дипломиран Дудлач
Број на мислења : 294 Age : 35 Местолокација : In my grave... Registration date : 2007-05-31
| Предмет: Re: Омилени Групи Чет Мај 31, 2007 11:18 pm | |
| HiM, My chemical romance, Green Day, Bon jovi, Hoobastank, Hinder, GNR, System of a down, Linki Park, Lacuna Coil, Tristania, Nickelback, Iron maiden... i da ne gi broom drugite...
И ДА НЕ ТЕ ОПОМЕНУВАМ ОШТЕ 10000000 ПАТИ ПИШИ КИРИЛИЦА.
РЕДАКТИРАНО ОД GALEVI4KA
| |
|
| |
e4e Дипломиран Дудлач
| Предмет: Re: Омилени Групи Пет Јун 01, 2007 10:07 pm | |
| [quote="Dark Fall"]HiM, My chemical romance, Green Day, Bon jovi, Hoobastank, Hinder, GNR, System of a down, Linki Park, Lacuna Coil, Tristania, Nickelback, Iron maiden... i da ne gi broom drugite...
РЕДАКТИРАНО ОД GALEVI4KA АБЕ ГАЛЕВИЦКО ОН ТУКА НЕМА ДА ПИСШЕ мај кемикал романс,или гриин деи и сл. мора имињата така да ги напише | |
|
| |
GALEVI4KA Супер Модераторка I DON'T FOLLOW RULES! I LET RULES FOLLOW ME
Број на мислења : 395 Age : 34 Registration date : 2007-05-23
| Предмет: Re: Омилени Групи Саб Јун 02, 2007 4:10 am | |
| [quote="e4e"] - Dark Fall напиша:
- HiM, My chemical romance, Green Day, Bon jovi, Hoobastank, Hinder, GNR, System of a down, Linki Park, Lacuna Coil, Tristania, Nickelback, Iron maiden... i da ne gi broom drugite...
РЕДАКТИРАНО ОД GALEVI4KA АБЕ ГАЛЕВИЦКО ОН ТУКА НЕМА ДА ПИСШЕ мај кемикал романс,или гриин деи и сл. мора имињата така да ги напише абе не за имињата туку за коментарот после имињата. | |
|
| |
Број на мислења : 294 Age : 35 Местолокација : In my grave... Registration date : 2007-05-31
| Предмет: Re: Омилени Групи Саб Јун 02, 2007 4:16 pm | |
| [quote="GALEVI4KA"] - e4e напиша:
- Dark Fall напиша:
- HiM, My chemical romance, Green Day, Bon jovi, Hoobastank, Hinder, GNR, System of a down, Linki Park, Lacuna Coil, Tristania, Nickelback, Iron maiden... и да не ги броом другите
РЕДАКТИРАНО ОД GALEVI4KA АБЕ ГАЛЕВИЦКО ОН ТУКА НЕМА ДА ПИСШЕ мај кемикал романс,или гриин деи и сл. мора имињата така да ги напише абе не за имињата туку за коментарот после имињата. бојке де смири се... | |
|
| |
Антонио Hunter
| Предмет: Re: Омилени Групи Пон Јун 04, 2007 4:38 pm | |
| [quote="Dark Fall"] - GALEVI4KA напиша:
- e4e напиша:
- Dark Fall напиша:
- HiM, My chemical romance, Green Day, Bon jovi, Hoobastank, Hinder, GNR, System of a down, Linki Park, Lacuna Coil, Tristania, Nickelback, Iron maiden... и да не ги броом другите
РЕДАКТИРАНО ОД GALEVI4KA АБЕ ГАЛЕВИЦКО ОН ТУКА НЕМА ДА ПИСШЕ мај кемикал романс,или гриин деи и сл. мора имињата така да ги напише абе не за имињата туку за коментарот после имињата. бојке де смири се... Нема смири се. . . | |
|
| |
lakibebe Супер Администраторка
Број на мислења : 244 Age : 116 Местолокација : Пред компјутер Registration date : 2007-05-21
| Предмет: Re: Омилени Групи Пон Јун 04, 2007 5:45 pm | |
| Не ги уништувајте темите со чат.Модераторите не се должни да објаснуваат и правдаат за предупредувањето спрема одреден член на форумот.Постојат одредени правила кои треба да се прочитаат и почитуваат.
Ве замолувам уште еднаш да се држите до темите.
Ви благодарам.
| |
|
| |
| Предмет: Re: Омилени Групи Пон Јун 04, 2007 11:22 pm | |
| [quote="Антонио"] - Dark Fall напиша:
- GALEVI4KA напиша:
- e4e напиша:
- Dark Fall напиша:
РЕДАКТИРАНО ОД GALEVI4KA АБЕ ГАЛЕВИЦКО ОН ТУКА НЕМА ДА ПИСШЕ мај кемикал романс,или гриин деи и сл. мора имињата така да ги напише абе не за имињата туку за коментарот после имињата. бојке де смири се... Нема смири се. . . добро јас не знам каков е тај ебан форум да пишаш само на кирилица, затава пропаднаа многу форуме у стило на струмица тунајт... имаше правила да не пцууш да не можаш усвари да се искажаш как шо треба и затава ојде тај форум у к ..ец едноставно ПРОПАДНА! ве уверувам дека ке пропадне и тај форум ако продолжете со глупостите на кирилица да се пише или на латиница... МИСЛАМ СТВАРНО НЕМА СМИСЛА... КОЈ КАКО САКА ТАКА НЕКА СИ ПИШЕ... | |
|
| |
| Предмет: Re: Омилени Групи Вто Јун 05, 2007 1:16 am | |
| не ме интересира со мислеш ти.ке пропадне од такви како тебе шо не спазуваат правила.секаде иам правила или играј по правилата или аут. | |
|
| |
ГоКи Администратор
Број на мислења : 214 Age : 34 Registration date : 2007-05-18
| Предмет: Re: Омилени Групи Вто Јун 05, 2007 1:18 am | |
| ај за пишување на кирилица ок, ако нема некој подршка за кирилица оправдано ама доколку има зашто да не пишува за да се разбере, а за чатувањето стварно нема смисла, ако сакате да чатувате тоа преку мсн или други месенџери.ВЕ МОЛАМ поштувајте го тоа.Благодарам
| |
|
| |
| Предмет: Re: Омилени Групи Вто Јун 05, 2007 1:52 am | |
| - GALEVI4KA напиша:
- не ме интересира со мислеш ти.ке пропадне од такви како тебе шо не спазуваат правила.секаде иам правила или играј по правилата или аут.
абе на мене не ми прече јас да пишам кирилица! ама прати се ти колку грешки прааш у пишувањето... тава треба да е форум на кој секој има право как сака да пишува... и не се дери ного ного да нема шамаре! | |
|
| |
| Предмет: Re: Омилени Групи Вто Јун 05, 2007 5:18 pm | |
| АБЕ СИТЕ ПРАВАТ ГРЕШКИ НЕМА БЕЗГРЕШЕН АКО ТИ СЕ СМЕТАШ БЕЗГРЕШЕН...ПЛУС ТОА ЈАС ПО4ИТУВАМ ПРАВИЛА А ТИ НЕ.У ТОА Е РАБОТАТА.ПИШУВАЊЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЕДНО ОД ПРАВИЛАТА У ФОРУМОВ.НИКОЈ НА СИЛА НЕ ДРЖИМЕ.АКО НЕ ВИ СЕ ДОПАЃААТ ПРАВИЛАТА СЛОБОДЕН ВИ Е ИЗЛЕЗОТ.ЕДНА МОЛБА ДО АДМИНОТ САМО ТРЕБА ДА ПОДНЕСЕТЕ И АУТ КЕ СТЕ. | |
|
| |
Ta|3nT VIP
Број на мислења : 222 Age : 31 Местолокација : Everywere Registration date : 2007-06-13
| Предмет: Re: Омилени Групи Сре Јун 13, 2007 10:43 pm | |
| Омилени групи:HIM,My Chemical Romance,The Rasmus,Nirvana,Escape of fate i dr...
Последната промена е направена од на Пет Јун 22, 2007 8:39 am. Мислењето е променето 1 пати | |
|
| |
| Предмет: Re: Омилени Групи Чет Јун 14, 2007 1:35 am | |
| - Ta|3nT напиша:
- Omilena grupa: HIM,My Chlemical Romance,Billy Talent,Nirvana i dr...
my chemical romance?? таа мее на мене омилена група... бравос братче така треба... ного се моќни типците... | |
|
| |
Ta|3nT VIP
Број на мислења : 222 Age : 31 Местолокација : Everywere Registration date : 2007-06-13
| Предмет: Re: Омилени Групи Пет Јун 15, 2007 10:51 pm | |
| Е сега пред некој ден слуснах несто ЕМО музика и My Chemical Romance свирале таква музика.
Мозе ли да ми објаснас по опширно? | |
|
| |
| Предмет: Re: Омилени Групи Саб Јун 16, 2007 2:12 pm | |
| - Ta|3nT напиша:
- Е сега пред некој ден слуснах несто ЕМО музика и My Chemical Romance свирале таква музика.
Мозе ли да ми објаснас по опширно? тава шо си го слушнал е тотално грешка... My chemical romance како прво не свират Емо музика, они се алтернативен рок... и стварно мислам оти тии шо говорат за емо музиката врска немат шо е уствари тава емо музика... пример... земи слегни ги Cute is what we aim for ili The Fray (они свират емо)... и ке га разбераш разликата мегу нив и My chemical romance | |
|
| |
e4e Дипломиран Дудлач
| Предмет: Re: Омилени Групи Пон Јун 18, 2007 8:19 pm | |
| | |
|
| |
Ta|3nT VIP
| Предмет: Re: Омилени Групи Пон Јун 18, 2007 8:22 pm | |
| - Dark Fall напиша:
- Ta|3nT напиша:
- Е сега пред некој ден слуснах несто ЕМО музика и My Chemical Romance свирале таква музика.
Мозе ли да ми објаснас по опширно? тава шо си го слушнал е тотално грешка... My chemical romance како прво не свират Емо музика, они се алтернативен рок... и стварно мислам оти тии шо говорат за емо музиката врска немат шо е уствари тава емо музика... пример... земи слегни ги Cute is what we aim for ili The Fray (они свират емо)... и ке га разбераш разликата мегу нив и My chemical romance www.razoric.com/games/kill-the-emoOdi vidi ja igrata. | |
|
| |
Mici_smiley форум џедај
Број на мислења : 116 Age : 32 Registration date : 2007-05-26
| Предмет: Re: Омилени Групи Вто Јун 19, 2007 6:02 pm | |
| Simple plan,Bon Jovi,Aerosmith,G'N'R,Bijelo dugme и то отприлика | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Омилени Групи | |
| |
|