| Вицови без наслов | |
|
+9*Lili* Dark Fall e4e Bojan CPU GALEVI4KA Mici_smiley Антонио Kne RIDIK 13 posters |
|
Автор | Порака |
---|
RIDIK Модератор
Број на мислења : 41 Age : 32 Registration date : 2007-05-19
| Предмет: Вицови без наслов Саб Мај 19, 2007 10:54 pm | |
| Што ке добиете ако ставите босанец пред вентилатор? Јебиветар Знаете ли што е храброст? Да му се исерете на комшијата пред вратата и да му побарате тоалет папир. Некоја баба ставила шапка на главата, се гледа пред огледало и си зборува абе јас влегував или излегував? Го прашуваат Зајко која му е омилена игра и тој им вели Шах. Го прашуваат зошто, а тој насмеан им одговара таму можам да го "изедам "ловецот. | |
|
| |
Kne Почетник
Број на мислења : 19 Age : 32 Registration date : 2007-05-20
| Предмет: Re: Вицови без наслов Нед Мај 20, 2007 1:15 pm | |
| Cat Woman седи гола расчепена на некоја зграда, а во меѓувреме поминува супермен и ја здогледува. И си вика: -Хмм, ја вака како најбрз човек на свет, можам само да прелетам покрај нејзе, да и го бапнам, нема да забележи, многу брзо би билоа тоа.
Така и прави супермен, прелетува покрај нејзе како ветар, БАМ БАМ БАМ и бега. и Cat Woman: -Eј Што се случи бе.... И тогаш невидливиот човек: - Незнам ама ми го расцепи газот... | |
|
| |
Антонио Hunter
Број на мислења : 385 Age : 31 Местолокација : На CD Registration date : 2007-05-19
| Предмет: Re: Вицови без наслов Нед Мај 20, 2007 2:26 pm | |
| Шетаат дечко и девојка покрај скара, а таа мирисааа... -Девојката: Ох, колку убаво мириса! -Дечкото како вистински кавалер: Сакаш да поминеме уште еднаш?
Се собираат Македонец, Слoвeнец и Шваjцарец и добиваат задача за 7 минути да испеглаат кошула, да изедат едно парче леб и да имаат секс. Прв Шваjцарецот, зел да пегла и додека да го изеде лебот поминало времето. Каj нив работата е на прво место. Слoвeнецот, се наjал и додека да jа испегла кошулата поминало времето. Каj слoвeнците на прво место е храната па за друго ако има време. Македонецот на ред, зeмал лебот во раце, дава на жената да jа пегла кошулата, а во исто време прави секс со неа. Кое е наравоучението? - Ако не ги заебеш работниците нема да има леб за тебе!
Последната промена е направена од на Нед Мај 20, 2007 9:40 pm. Мислењето е променето 1 пати | |
|
| |
RIDIK Модератор
| Предмет: Re: Вицови без наслов Пон Мај 21, 2007 3:41 pm | |
| Знаете ли што е прецизност? Прецизност е да погодиш мува во лет ама во левото маде Добар заклучок - 100 луѓе - 100 чуда!- 100 жени - 200 цицки! Еве некој вицови за цајкани: Си бил еден полицаец и му било роденден. Неговата жена му подарила дигитронски саат и тој се израдувал. Другиот ден излегол надвор до продавницата и едно дете го прашува. Колку е саатот? Тој му одговара: Дваесет делено со осум. Се шетаат двајца полицајци и здогледуваат поп. Го земале во раце, го качиле на некоја кула и го фрлиле.. Попот паднал и починал на лице место. Тогаш едниот полицаец му вели на другиот: - Ти реков дека не е бетмен. Влегува полицаец во метро и му вика на шоферот: - Следи ја црната кола! | |
|
| |
Kne Почетник
| Предмет: Re: Вицови без наслов Сре Мај 23, 2007 1:59 pm | |
| Хитлер оди во концетрационен логор. Го вика Ханс и ги стројат евереите. Хитлер му приоѓа на еден и му вика:
- КОлку можеш да скокаш ти бе?! и еврејот: - 1 метар чичко хитлер хитлер: -Ханс дај му едно чоколадо на него оди кај вториот - КОлку можеш да скокаш ти бе?! и еврејот: - 1.5 метар чичко хитлер хитлер: -Ханс дај му две чоколади на него оди кај третиот - КОлку можеш да скокаш ти бе?! и овој да се напраи фраер: - 5 метари чичко хитлер хитлер: -Ханс стрелај го овој , овој може да ја прерипа оградата | |
|
| |
Kne Почетник
| Предмет: Re: Вицови без наслов Сре Мај 23, 2007 1:59 pm | |
| Си биле двајца... ... продолжуваме со ова утре. | |
|
| |
Антонио Hunter
Број на мислења : 385 Age : 31 Местолокација : На CD Registration date : 2007-05-19
| Предмет: Re: Вицови без наслов Сре Мај 23, 2007 4:54 pm | |
| - Kne напиша:
- Си биле двајца...
... продолжуваме со ова утре. Не гледам продужеток . . . . . | |
|
| |
Антонио Hunter
| Предмет: Re: Вицови без наслов Чет Мај 24, 2007 2:22 am | |
| Оди дете во продавница и вели ~Чичко имате од оние кифлите од 10 денари? Продавачот вели имаме ~А колку пари се?? Продавачот 20 Шетал некој слон по нудистичка плажа и на првиот човек што го сретнал му рекол: - Абе човече, како можеш да дишеш со толку мала сурла? Учителката ги прашува учениците: Што е најбрзо на светот? Еден вика:Авион! Учителката вика,не е точно има побрзо. Друг вика:Светлината! Учителката пак вика има побрзо. Трет ученик вика:Мислите! Браво така е!радосна учителката. Се јавува малиот Трпе и вика:Не е точно,синоќа го слушнав татко ми кај што и вика на мајка ми:Свршив побрзо од што мислев! - Мамо, денеска бевме на систематски преглед и излезе дека од триесет женски само една е невина. - Браво, срце на мајка, злато мое. - Не бе мамо слушај ме, тоа да ти била професорката. ќерката влегва дома со викање: -Мамо, мамо денес на училиште по математика броевме и сите деца броеа до 5 самојас до 10. Види: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10!Тоа е оти сум плавуша? - Бравос вика мајката, и да оти си плавуша. другиот ден ќерката пак со трчање влегва и вика: -Денес на училиште по македонски ја учевме азбуката и сите деца до Г знаеа да ја кажат јас до И! А,Б,В,Г,Д,Ѓ,Е,Ж,З,Ѕ,И!!!!Тое оти сум плавуша? - Да да вика мјакта оти си плавуша! следниот ден иди со трчање и вика: - мамооо денес бевме на физичко и во соблекувакната кога се слековме сите чупиња беа даски само јас ги имам овие! и ја крева мајцата и покажува пар 96ки -Тое оти сум плавуша? Мајката на тоа засрамено ја гледа и вика: Не то е оти си 25 години!!!!!! | |
|
| |
Mici_smiley форум џедај
Број на мислења : 116 Age : 32 Registration date : 2007-05-26
| Предмет: Re: Вицови без наслов Саб Мај 26, 2007 11:23 pm | |
| Некој човек иде на гатачка и оваа му вика:"Ке бидете одговорни за смртта на милиони луге,ке бидете виновни за појавата на холокаустот и фашизмот".Човеков разочаран си иде накај дома и по пат глеа некое дете како се дави во река па си мисли:"Ако бидам одговорен за смртта на толку луге зашо па да не спасам еден?"Веднаш скока во реката и го спасува малиот.Дотрчува мајката и вика:"Хитлерче сине,заблагодари му се на чичкото што ти го спаси животот" | |
|
| |
Антонио Hunter
| Предмет: Re: Вицови без наслов Нед Мај 27, 2007 11:21 am | |
| Што разликата помеѓу Психијатар и Психично болен? Психијатарот има тапија дека е нормален.
пра дедо ми е светски рекордер у нуркање. Пред 38 години влезе у Вардар -> сеуште му мерат.
Две циганки се сретнале по улица и едната вика: -Бре бре што си убава денеска. -Аааа,фала на елементот! -Мори глупа една.Не се вика елемент,се вика компликација!
Трпе имал само 30 денари и никако не можел да стигние дома и го моли таксистот да го однесе за тие пари. Таксистот вознемирен му вика: Па јас треба на децата леб да им купам. И Трпе му вели: Е добро де, ќе почекам, не се брзам јас. | |
|
| |
GALEVI4KA Супер Модераторка I DON'T FOLLOW RULES! I LET RULES FOLLOW ME
Број на мислења : 395 Age : 34 Registration date : 2007-05-23
| Предмет: Re: Вицови без наслов Нед Мај 27, 2007 3:05 pm | |
| БАУ УАУ.ВИЦОВИТЕ ВИ С ЕСУПЕР АМА УБАВО СЕ ИЗНАМЕАВ. А МОЖЕ ЛИ ОБЈАСНУВАЊЕ НА ВИЦОТ ЗА ГЛЕДА4КАТА И ДЕТЕТО ШТО СЕ ДАВЕЛО ВО РЕКАТА??? | |
|
| |
Bojan CPU VIP
Број на мислења : 77 Age : 34 Местолокација : C:\Program Files\ Registration date : 2007-05-18
| Предмет: Re: Вицови без наслов Нед Мај 27, 2007 4:45 pm | |
| - GALEVI4KA напиша:
- БАУ УАУ.ВИЦОВИТЕ ВИ С ЕСУПЕР АМА УБАВО СЕ ИЗНАМЕАВ.
А МОЖЕ ЛИ ОБЈАСНУВАЊЕ НА ВИЦОТ ЗА ГЛЕДА4КАТА И ДЕТЕТО ШТО СЕ ДАВЕЛО ВО РЕКАТА??? Е ај после вие во политика. Човекот го спасил хитлер и после хитлер мама ни расплакал | |
|
| |
Антонио Hunter
| Предмет: Re: Вицови без наслов Нед Мај 27, 2007 6:37 pm | |
| - Mici_smiley напиша:
- Некој човек иде на гатачка и оваа му вика:"Ке бидете одговорни за смртта на милиони луге,ке бидете виновни за појавата на холокаустот и фашизмот".Човеков разочаран си иде накај дома и по пат глеа некое дете како се дави во река па си мисли:"Ако бидам одговорен за смртта на толку луге зашо па да не спасам еден?"Веднаш скока во реката и го спасува малиот.Дотрчува мајката и вика:"Хитлерче сине,заблагодари му се на чичкото што ти го спаси животот"
Многу глуп виц.Треба да имаш вештачка интелегенција за да го сватиш.т.е Freak! | |
|
| |
GALEVI4KA Супер Модераторка I DON'T FOLLOW RULES! I LET RULES FOLLOW ME
Број на мислења : 395 Age : 34 Registration date : 2007-05-23
| Предмет: Re: Вицови без наслов Пон Мај 28, 2007 1:02 am | |
| - Антонио напиша:
- Mici_smiley напиша:
- Некој човек иде на гатачка и оваа му вика:"Ке бидете одговорни за смртта на милиони луге,ке бидете виновни за појавата на холокаустот и фашизмот".Човеков разочаран си иде накај дома и по пат глеа некое дете како се дави во река па си мисли:"Ако бидам одговорен за смртта на толку луге зашо па да не спасам еден?"Веднаш скока во реката и го спасува малиот.Дотрчува мајката и вика:"Хитлерче сине,заблагодари му се на чичкото што ти го спаси животот"
Многу глуп виц.Треба да имаш вештачка интелегенција за да го сватиш.т.е Freak! ДА МНОГУ Е ГЛУП ВИЦОВ?ШТО МУ Е СМЕШНОТО.Е ШТО НИЕ ЖЕНИТЕ ОТИ НЕ СМЕ РАЗБРАЛЕ ГЛУП ВИЦ НЕ СМЕ ЗА У ПОЛИТИКА.АЈ СЕА ДЕЕ РАЗБЕРИ ГО ТОА | |
|
| |
Антонио Hunter
| Предмет: Re: Вицови без наслов Пон Мај 28, 2007 8:25 am | |
| | |
|
| |
Антонио Hunter
| Предмет: Re: Вицови без наслов Сре Мај 30, 2007 1:15 am | |
| Информатички виц: Разговараат двајца другари: -Абе батка колку ти е битен процесорот? -64Битен.Кај тебе? -Да ти кажам не ми е многу битен.
Последната промена е направена од на Саб Јун 02, 2007 4:12 pm. Мислењето е променето 1 пати | |
|
| |
e4e Дипломиран Дудлач
Број на мислења : 295 Age : 34 Registration date : 2007-05-30
| Предмет: Re: Вицови без наслов Пет Јун 01, 2007 10:11 pm | |
| | |
|
| |
Dark Fall Дипломиран Дудлач
Број на мислења : 294 Age : 35 Местолокација : In my grave... Registration date : 2007-05-31
| Предмет: Re: Вицови без наслов Саб Јун 02, 2007 8:16 pm | |
| - Антонио напиша:
- Информатички виц:
Разговараат двајца другари: -Абе батка колку ти е битен процесорот? -64Битен.Кај тебе? -Да ти кажам не ми е многу битен.
хахаха... добар е! | |
|
| |
RIDIK Модератор
| Предмет: Re: Вицови без наслов Вто Јун 05, 2007 11:40 pm | |
| Разговараат двајца директори и едниот го прашува другиот: - Како ја замислувате идеалната секретарка? -Да е стара 20 години и да има 30 години работно искуство - рекол вториот!
Како Чомовски презентира вести? -Чита од огледало!
Мујо и Хасо играле пинг понк и Мујо му вика на Хасо: - Шах! А Хасо му враќа: - Е кај Шах у домино?
После првата брачна ноќ жената му вели на Бил Гејтс: - Сега знам зошто те викат MICROSOFT | |
|
| |
Антонио Hunter
| Предмет: Re: Вицови без наслов Сре Јун 06, 2007 7:06 pm | |
| Се шетаат двајца полицајци и здогледуваат поп. Го земале во раце, го качиле на некоја кула и го фрлиле..
Попот паднал и починал на лице место. Тогаш едниот полицаец му вели на другиот:
- Ти реков дека не е бетмен.
Си биле американец, албанец и Македонец. Се качиле на Ајфеловата кула и фрлале часовници. Американецот го фрла оди доле го гледа искршен. Албанецот го фрла и неговиот искршен. На крај доаѓа Македонецот. го фрла, се симнува доле, го фаќа саатот и вели:
- Мојот часовник е 1 саат поназат!
Некој човек отишол да купи спреј против комарци.Го прашал тој продавачот како се користи спрејот,како е најефикасен.Тој му одговорил:
-Ќе го фатиш комарецот и ќе му прснеш со спрејот право во очи и уста,гарант умира така.
-Абе.....па ако веќе го фатам,можам да го убијам,да го сплескам.
-Хмммм.......е можеш и така!
Трпе сакал да зафркава луѓе по телефон, па се јавува и вика:
Ало, добар ден.
Добар ден.
Ви работи фрижидерот?
Да, работи.
Епа, дајте му плата!
Си одат тројца педери по улица и првиов вика-Што би сакал да бидам ружа у парк.
-Зошто бе баш ружа?-го прашуваат другите.
-Па знаеш,се одмараш на сонце,дојде мажиште некое,те скине,те искористи и те фрли.
-Ја сакам да бидам фармерки у бутик-вика вториот.Доаѓа мажиште некое,те земе од полица,те натегне,се профрцка со тебе и згужван те врати.
-Ја сакам да бидам возило за брза помош-вика третиот.
-Добро бе,зошто баш тоа?
-Абе ти се јавуваат итно да дојдеш,те отвараат од позади,ти бутаат нешто долго,те затвараат а ти цело време викаш виу-виу
Зошто горилата имаат големи ноздрви?
- Зашто имаат дебели прсти.
Пратил Дракула три лилјака да пијат крв.
Се враќа првиот крвав околу устата и го прашува Дракула што направи?
Овој му одговара - го гледаш градон, пола град нема крв.
Се врака вториот лилјак покрвав од првиот.
И него го прашува Дракула што направи?
А овој му одговара - го гледаш градон, цел град нема крв.
И на крај се врака третиот лилјак цел крвав.
И го прашува и него Дракула што направи?
Овој му одговара - ја гледаш бандерана?
- Ја гледам - одговара Дракула
- Е па јас не ја видов.
Влага дечко у автобус и шоферот му вика.
- Дечко, карта
- Шпорет.
- Каков шпорет бе?
- Каква карта бе?
Што?
Ништо, ништо.
Што бе пиштол? | |
|
| |
*Lili* Почетник
Број на мислења : 23 Age : 34 Registration date : 2007-06-01
| Предмет: Re: Вицови без наслов Пон Јун 11, 2007 1:31 pm | |
| ЗАШТО ПЛАВУША СТАВЉА САТ НА РАНУ? ВРЕМЕ ЛЕЧИ СВЕ РАНЕ! | |
|
| |
*Lili* Почетник
| Предмет: Re: Вицови без наслов Пон Јун 11, 2007 1:34 pm | |
| ЗАШТО ЦИЈА НЕ ПИЈА ПИВО?А ЗА ДА НЕ ДОБИЈА ТУБОРГ НА МОЗГУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
*Lili* Почетник
| Предмет: Re: Вицови без наслов Пон Јун 11, 2007 1:37 pm | |
| ПОЛИЦАЈАЦ -ОВО ШТО ВИ ВОЗИТЕ НЕ МОЖЕ СЕ НИ НАЗВАТИ АУТОМОБИЛОМ! ЦИГА ВОЗАЧ МУ ОДГОВАРА -ПА РЕКАО САМ ВАМ ЗАТО И НЕМАМ ВОЗАЧКУ ДОЗВОЛУ!!!!!!! | |
|
| |
*Lili* Почетник
| Предмет: Re: Вицови без наслов Пон Јун 11, 2007 1:40 pm | |
| МАМА ТИ ЈЕ ТАКО ГЛУПА ДА СЕ ЗАПЕТЉА У ЖИЦУ БЕЖИЧНОГ ТЕЛЕФОНА | |
|
| |
*Lili* Почетник
| Предмет: Re: Вицови без наслов Пон Јун 11, 2007 1:42 pm | |
| ЗОШТО ПЛАВУША ГИ ГУШКА БАНДЕРИТЕ?