| Имате ли пријатели? | |
|
|
Автор | Порака |
---|
lakibebe Супер Администраторка
Број на мислења : 244 Age : 116 Местолокација : Пред компјутер Registration date : 2007-05-21
| |
| |
GALEVI4KA Супер Модераторка I DON'T FOLLOW RULES! I LET RULES FOLLOW ME
Број на мислења : 395 Age : 34 Registration date : 2007-05-23
| Предмет: Re: Имате ли пријатели? Чет Мај 31, 2007 9:28 pm | |
| ПРИЈАТЕЛИ?А ИМА ЛИ ВООПШТО ПРИЈАТЕЛИ ВО ДЕНЕШНО ВРЕМЕ? СУМ СЕ СРЕКАВАЛА И СЕ СРЕКАВАМ СО МНОГУ РАЗЛИ4НИ ЛИ4НОСТИ,А ПОГОЛЕМИОТ ДЕЛ СЕ ОД ОНИЕ ШТО ГЛУМАТ ПРИЈАТЕЛ.СУМ ПАТЕЛА ВИДОВ ДЕКА ЗГРЕШИВ И НЕ СЕ ЖАЛАМ.ПОДОБРО ПОРАНО ДА СФАТИШ МНОГУ ЗАРАДИ МОЈАТА НАИВНОСТ ШТО СУМ ИМ ВЕРУВАЛА,НО БАРЕМ ДЕКА СИ ЗГРЕШИЛ НЕГО ПОДОЦНА.СЕГА ЗА СЕГА ИМАМ ЕДНА НАЈДОБРА ПРИЈАТЕЛКА ЗА КОЈА СЕ НАДЕВАМ ДЕКА Е ВИСТИНСКАТА И ДЕКА НЕ МА Д МЕ ИЗЛЕВЕРИ.СЕ ЗНАЕМЕ ВЕКЕ 3ГОДИНИ,НО И ПОКРАЈ КРАТКОТО ВРЕМЕ СИ ИМАМЕ ДОКАЖУВАНО ЕДНА НА ДРУГА ДЕКА СМЕ НАВИСТИНА ПРИЈАТЕЛКИ,А ЈАС СЕ НАДЕВАМ ДЕКА ТОА ТАКА И КЕ ОСТАНЕ.ИНАКУ ИМАМ ГОЛЕМ КРУГ ОД ПРИЈАТЕЛИ-ПОЗНАЈНИЦИ ПРЕТЕЖНО МОМ4ИЊА ПОШО ДЕВОЈКИТЕ СМЕ СИТЕ САМО ОЗБОРУВА4КИ И МНОГУ ЛОШО СИ МИСЛИМЕ. | |
|
| |
Lady D Почетник
Број на мислења : 23 Age : 33 Registration date : 2007-05-27
| Предмет: Re: Имате ли пријатели? Пет Јун 01, 2007 12:08 pm | |
| Jas sum mnogu naivna i ic ne znam da gi procenam lugjeto i sekogash se razocaruvam ama mislam deka se popravam i konecno zapoznav lugje na koi mozam da im veruvam
а да пишуваш на кирилица може ли? редактирано од GALEVI4KA
| |
|
| |
e4e Дипломиран Дудлач
Број на мислења : 295 Age : 34 Registration date : 2007-05-30
| Предмет: Re: Имате ли пријатели? Пет Јун 01, 2007 6:46 pm | |
| СУМ ИМАЛА...некогаш. подобро да одам на друга тема,таа е ептен ЦУВСТВИТЕЛНА. | |
|
| |
Антонио Hunter
Број на мислења : 385 Age : 31 Местолокација : На CD Registration date : 2007-05-19
| Предмет: Re: Имате ли пријатели? Пет Јун 01, 2007 11:06 pm | |
| да сум имал и имам . . . нормално што и да правам или имам на ум тие се согласуваат.Многу мразам некој кој ти прави лице и глуми а после те раскажал низ цела населба и некој шутрак што ке помине ке ти викне: Еј ти си оној бе . . . | |
|
| |
e4e Дипломиран Дудлач
| Предмет: Re: Имате ли пријатели? Саб Јун 02, 2007 3:27 pm | |
| - Антонио напиша:
- да сум имал и имам . . . нормално што и да правам или имам на ум тие се согласуваат.Многу мразам некој кој ти прави лице и глуми а после те раскажал низ цела населба и некој шутрак што ке помине ке ти викне:
Еј ти си оној бе . . . uste si mal, no za 3-4 ke vidis deka nema da go kazes istoto.Ti zbotam od iskustvo | |
|
| |
Dark Fall Дипломиран Дудлач
Број на мислења : 294 Age : 35 Местолокација : In my grave... Registration date : 2007-05-31
| Предмет: Re: Имате ли пријатели? Саб Јун 02, 2007 3:49 pm | |
| | |
|
| |
Mici_smiley форум џедај
Број на мислења : 116 Age : 32 Registration date : 2007-05-26
| Предмет: Re: Имате ли пријатели? Нед Јун 17, 2007 5:57 pm | |
| Пријател може да има секој ама вистински...е такви се мнооогу ретки т.е речиси ги нема.Причина за тоа баш и незнам ама мислам дека е љубомората или пак на некој начин потреба да се истакнеш во друштво со тоа шо ке кажеш некоја тајна која ти е доверена.Треба да сме свесни дека тоа не чини затоа што не веднаш можеби подоцна кога другите ке сватат какви сме навистина и дека ако издаваме туги значи издаваме и нивни тајни ке останеме сами и секако без пријатели.Јас им верувам на лугето се додека не го дикажат спротивното. | |
|
| |
GALEVI4KA Супер Модераторка I DON'T FOLLOW RULES! I LET RULES FOLLOW ME
Број на мислења : 395 Age : 34 Registration date : 2007-05-23
| Предмет: Re: Имате ли пријатели? Пон Јун 18, 2007 1:13 pm | |
| да така е.согласна сум.само сите зборием а ретко кој го применува тоа.јас се однесувам така како што се однесуваат другите со мене.ако ми правиш добро и ја ске ти вракам со добро,ама ако ми правиш лошо со исто,а и дупло ке ти вратам у моментото кога најмалку о4екуваш.(тоа општо го зборам не е упатено кон никого) | |
|
| |
e4e Дипломиран Дудлач
| Предмет: Re: Имате ли пријатели? Пон Јун 18, 2007 4:46 pm | |
| Мислам дека темата треба да носи наслов ИМАТЕ ЛИ ВИСТИНСКИ ПРИЈАТЕЛ зашто пријатели сите имаат ама вистински пријател ретко кој има!! | |
|
| |
Број на мислења : 294 Age : 35 Местолокација : In my grave... Registration date : 2007-05-31
| Предмет: Re: Имате ли пријатели? Вто Јун 19, 2007 3:57 am | |
| се исто тее... само треба да га сфаташ понетата на прашањето! | |
|
| |
e4e Дипломиран Дудлач
| Предмет: Re: Имате ли пријатели? Вто Јун 19, 2007 3:53 pm | |
| [quote="Dark Fall"]се исто тее... само треба да га сфаташ понетата на прашањето! [/ СФАТИЛА СУМ ГА .ИМАМ ОДГОВОР ПОНАГОРЕ.тава така го напишах | |
|
| |
| Предмет: Re: Имате ли пријатели? Сре Јун 20, 2007 2:19 am | |
| [quote="e4e"] - Dark Fall напиша:
- се исто тее... само треба да га сфаташ понетата на прашањето! [/
СФАТИЛА СУМ ГА .ИМАМ ОДГОВОР ПОНАГОРЕ.тава така го напишах аха окк де, без нервози... | |
|
| |
e4e Дипломиран Дудлач
| Предмет: Re: Имате ли пријатели? Чет Јун 21, 2007 1:28 pm | |
| [quote="Dark Fall"] - e4e напиша:
- Dark Fall напиша:
СФАТИЛА СУМ ГА .ИМАМ ОДГОВОР ПОНАГОРЕ.тава така го напишах аха окк де, без нервози... не се нервирам....само појасних | |
|
| |
| Предмет: Re: Имате ли пријатели? Пет Јун 22, 2007 2:06 am | |
| [quote="e4e"] - Dark Fall напиша:
- e4e напиша:
- Dark Fall напиша:
СФАТИЛА СУМ ГА .ИМАМ ОДГОВОР ПОНАГОРЕ.тава така го напишах аха окк де, без нервози... не се нервирам....само појасних тнх чао кис! | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Имате ли пријатели? | |
| |
|
| |
| Имате ли пријатели? | |
|