| Дали сте вљубени??? | |
|
+6Антонио Lady D e4e columbo GALEVI4KA lakibebe 10 posters |
|
Автор | Порака |
---|
lakibebe Супер Администраторка
Број на мислења : 244 Age : 116 Местолокација : Пред компјутер Registration date : 2007-05-21
| Предмет: Дали сте вљубени??? Чет Мај 31, 2007 1:51 am | |
|
Последната промена е направена од на Чет Мај 31, 2007 1:00 pm. Мислењето е променето 1 пати | |
|
| |
GALEVI4KA Супер Модераторка I DON'T FOLLOW RULES! I LET RULES FOLLOW ME
Број на мислења : 395 Age : 34 Registration date : 2007-05-23
| Предмет: Re: Дали сте вљубени??? Чет Мај 31, 2007 1:58 am | |
| МИЛО МИ Е ШТО СУМ ПРВАТА КОЈА ЈА ИМА 4ЕСТА ДА ПИШУВАА ВО ОВАА ТЕМА.ОМИЛЕНА,НО ВО ИСТОВРЕМЕ И БОЛНА ТЕМА.ВО МОМЕНТОВ НЕ СУМ ВЉУБЕНА,НО СУМ БИЛА ДОСЕГА ЕДНАШ САМО ВЉУБЕНА И МНОГУ ПАТИВ ПОРАДИ ТОА И СЕГА МИ Е СТРАВ ДА СЕ ВЉУБАМ.ВЕЛАМ НЕ СУМ ВЉУБЕНА И НЕМА ДА СЕ ВЉУБАМ,КЕ САКАМ НО ТРЕЗВЕНО.НЕ СКААМ ПОВТОРНО ДА СТРАДАМ И СЕКОЈ НАРЕДЕН КОЈ КЕ МИ СЕ ПРИБЛИЖИ ГО 4ИТАМ ДО ДАСКА. НО СЕКОГАШ ПОСТОИ ЕДЕН ПРОБЛЕМ.КОГА НАЈМАЛКУ О4ЕКУВАМЕ НА ВРАТАТА ЗА4УКУВА НЕКОЈ КОЈ НЕ ПЛЕНИ,А НИЕ ЦВРСТО СМЕ РЕШИЛЕ ДА НЕ СЕ ЗАЉУБУВАМЕ.Е ОВЕДЕ ВЕКЕ ПО4НУВА НАШИОТ СТАВ ДА СЕ МЕНУВА И ПО4НУВАМЕ НЕРЕАЛНО И ПРИСТРАСНО ДА ГЛЕДАМЕ НА РАБОТИТЕ,ПА ТОГАШ Е МОМЕНТОТО КОГА ГИ ПРАВИМЕ НАЈГОЛЕМИТЕ ГРЕШКИ.А ГРЕШКИТЕ СЕ НЕМИНОВНИ,НИВ Е МНОГУ ТЕШКО ДА ГИ ИЗБЕГНЕМЕ.ТИЕ ПОСТОЈАНО СЕ 4ЕКОР ЗАД НАС И НЕ СЛЕДАТ КАКО СЕНКА... | |
|
| |
Број на мислења : 244 Age : 116 Местолокација : Пред компјутер Registration date : 2007-05-21
| |
| |
| |
| |
columbo Почетник
Број на мислења : 5 Age : 37 Registration date : 2007-05-24
| Предмет: Re: Дали сте вљубени??? Пет Јун 01, 2007 12:42 am | |
| STVARNO SUPER NAPISANO A MOZE LI DA NI KAZES KOJ E BIL TAJ SO SI BILA VJUBENA? INACE POZDRAVCE I JAS MISLAM NEMA DA POMINE USTE DOLGO VREME KE GO SMENES MISLENJETO. KAKO I DA E EDEN DEN KE DOJDE NEKOJ NOV NA PRETHODNIOT SO MOS KE BIDE PODOBAR OD PRETHODNIO I TE SOVETUVAM NESTO" NIKOGAS NE VELI NIKOGAS" POZDRAVCE OD INS. COLUMBO TVOJTO VERNO DRUGARCE. MWA Жолт картон! ! ! внимавај како пишуваш - Антонио | |
|
| |
| Предмет: Re: Дали сте вљубени??? Пет Јун 01, 2007 3:32 pm | |
| - columbo напиша:
- STVARNO SUPER NAPISANO A MOZE LI DA NI KAZES KOJ E BIL TAJ SO SI BILA VJUBENA? INACE POZDRAVCE I JAS MISLAM NEMA DA POMINE USTE DOLGO VREME KE GO SMENES MISLENJETO. KAKO I DA E EDEN DEN KE DOJDE NEKOJ NOV NA PRETHODNIOT SO MOS KE BIDE PODOBAR OD PRETHODNIO I TE SOVETUVAM NESTO" NIKOGAS NE VELI NIKOGAS" POZDRAVCE OD INS. COLUMBO TVOJTO VERNO DRUGARCE. MWA
НЕ Е ВАЖНО У КОЈ.ТВА БИЛО И ПОМИНАЛО.НЕ СЕ НАВРАЌАМ НА ЕДНИ ИСТИ РАБОТИ ВТОР ПАТ.А ЈАС НИКОГАШ НЕ НИ ВИКАМ НИКОГАШ | |
|
| |
e4e Дипломиран Дудлач
Број на мислења : 295 Age : 34 Registration date : 2007-05-30
| |
| |
e4e Дипломиран Дудлач
| Предмет: Re: Дали сте вљубени??? Пет Јун 01, 2007 7:48 pm | |
| [quote="GALEVI4KA"] - columbo напиша:
- STVARNO SUPER NAPISANO A MOZE LI DA NI KAZES KOJ E BIL TAJ SO SI BILA VJUBENA? INACE POZDRAVCE I JAS MISLAM NEMA DA POMINE USTE DOLGO VREME KE GO SMENES MISLENJETO. KAKO I DA E EDEN DEN KE DOJDE NEKOJ NOV NA PRETHODNIOT SO MOS KE BIDE PODOBAR OD PRETHODNIO I TE SOVETUVAM NESTO" NIKOGAS NE VELI NIKOGAS" POZDRAVCE OD INS. COLUMBO TVOJTO VERNO DRUGARCE. MWA
и на мене ме интересира кој бил тај.знам ли го? ОДГОВОРИ | |
|
| |
| Предмет: Re: Дали сте вљубени??? Пет Јун 01, 2007 9:15 pm | |
| [quote="e4e"] - GALEVI4KA напиша:
- columbo напиша:
и на мене ме интересира кој бил тај.знам ли го? ОДГОВОРИ ЗНААШ ГО.АЈ НЕКА ТИ ТЕКНЕ ШО ВИ ИМАМ РАСПРАВАНО НА ТЕБЕ И ТАЊА У ПРВА ЗА ТВА ДЕТТТО. | |
|
| |
Lady D Почетник
Број на мислења : 23 Age : 33 Registration date : 2007-05-27
| Предмет: Re: Дали сте вљубени??? Пет Јун 01, 2007 10:20 pm | |
| Vo momentov ne i mnogu mi e glupo toa shto ne sum vljubena:(
АЈ ПИШУВАЈ КИРИЛИЦА АКО САКАШ.И ПРО4ИТЕТЕ ГИ ПРВО ПРАВИЛАТА!!!! редактирано од GALEVI4KA
| |
|
| |
e4e Дипломиран Дудлач
| Предмет: Re: Дали сте вљубени??? Саб Јун 02, 2007 3:45 pm | |
| | |
|
| |
Антонио Hunter
Број на мислења : 385 Age : 31 Местолокација : На CD Registration date : 2007-05-19
| Предмет: Re: Дали сте вљубени??? Саб Јун 02, 2007 4:02 pm | |
| Да . . . се секавате на онаа песна од рибја чорба . . . волим волим жене Волим волим жене али они мало мање воле мене заљубио сам се 5-6 пута у рок од 3 минута Волим волим жене | |
|
| |
Dark Fall Дипломиран Дудлач
Број на мислења : 294 Age : 35 Местолокација : In my grave... Registration date : 2007-05-31
| Предмет: Re: Дали сте вљубени??? Саб Јун 02, 2007 4:10 pm | |
| [quote="GALEVI4KA"] - e4e напиша:
- GALEVI4KA напиша:
- columbo напиша:
и на мене ме интересира кој бил тај.знам ли го? ОДГОВОРИ ЗНААШ ГО.АЈ НЕКА ТИ ТЕКНЕ ШО ВИ ИМАМ РАСПРАВАНО НА ТЕБЕ И ТАЊА У ПРВА ЗА ТВА ДЕТТТО. добро де знааме го веќе... | |
|
| |
Антонио Hunter
Број на мислења : 385 Age : 31 Местолокација : На CD Registration date : 2007-05-19
| Предмет: Re: Дали сте вљубени??? Саб Јун 02, 2007 4:32 pm | |
| [quote="Dark Fall"] - GALEVI4KA напиша:
- e4e напиша:
- GALEVI4KA напиша:
- columbo напиша:
и на мене ме интересира кој бил тај.знам ли го? ОДГОВОРИ ЗНААШ ГО.АЈ НЕКА ТИ ТЕКНЕ ШО ВИ ИМАМ РАСПРАВАНО НА ТЕБЕ И ТАЊА У ПРВА ЗА ТВА ДЕТТТО. добро де знааме го веќе... да не беше ти тоа или ..... ? | |
|
| |
| Предмет: Re: Дали сте вљубени??? Саб Јун 02, 2007 5:20 pm | |
| [quote="Dark Fall"] - GALEVI4KA напиша:
- e4e напиша:
- GALEVI4KA напиша:
- columbo напиша:
и на мене ме интересира кој бил тај.знам ли го? ОДГОВОРИ ЗНААШ ГО.АЈ НЕКА ТИ ТЕКНЕ ШО ВИ ИМАМ РАСПРАВАНО НА ТЕБЕ И ТАЊА У ПРВА ЗА ТВА ДЕТТТО. добро де знааме го веќе... НЕ ГО ЗНАЕШ 100000000% ТИ ГАРАНТИРАМ. НЕ У КОЈ САМ ТУКУ У КОЈ САМ БИЛА.АКО МИСЛЕШ НА ЕКС НЕ Е ОН. | |
|
| |
| |
| |
e4e Дипломиран Дудлач
| Предмет: Re: Дали сте вљубени??? Саб Јун 02, 2007 7:57 pm | |
| [quote="GALEVI4KA"] - Dark Fall напиша:
- GALEVI4KA напиша:
- e4e напиша:
- GALEVI4KA напиша:
- columbo напиша:
и на мене ме интересира кој бил тај.знам ли го? ОДГОВОРИ ЗНААШ ГО.АЈ НЕКА ТИ ТЕКНЕ ШО ВИ ИМАМ РАСПРАВАНО НА ТЕБЕ И ТАЊА У ПРВА ЗА ТВА ДЕТТТО. добро де знааме го веќе...
НЕ ГО ЗНАЕШ 100000000% ТИ ГАРАНТИРАМ. НЕ У КОЈ САМ ТУКУ У КОЈ САМ БИЛА.АКО МИСЛЕШ НА ЕКС НЕ Е ОН. А значи си заљубена а???? и не казуваш.А кој е тај на екс? | |
|
| |
Dark Fall Дипломиран Дудлач
Број на мислења : 294 Age : 35 Местолокација : In my grave... Registration date : 2007-05-31
| Предмет: Re: Дали сте вљубени??? Саб Јун 02, 2007 8:02 pm | |
| хехе... у поранешнио беше 10000% зањубена! а саа не знам у кој си... | |
|
| |
caci_mala форум џедај
Број на мислења : 118 Age : 30 Registration date : 2007-05-24
| |
| |
Ta|3nT VIP
Број на мислења : 222 Age : 31 Местолокација : Everywere Registration date : 2007-06-13
| Предмет: Re: Дали сте вљубени??? Чет Јун 21, 2007 3:37 am | |
| Не. | |
|
| |
| Предмет: Re: Дали сте вљубени??? Чет Јун 21, 2007 5:15 pm | |
| Извинејте ме лени и мите сам била да ама не у поранешнио.Лени не на екс туку викам ако мислеш дека тај у кој сам била заљубена е мојот поранешен нее е он туку др дете. а мите сам била ама не у скоро време.Тва беше пред 4 години тука некаде.Од тогај трезно сакам. | |
|
| |
Bojan CPU VIP
Број на мислења : 77 Age : 34 Местолокација : C:\Program Files\ Registration date : 2007-05-18
| Предмет: Re: Дали сте вљубени??? Пет Јун 22, 2007 6:20 am | |
| - GALEVI4KA напиша:
- МИЛО МИ Е ШТО СУМ ПРВАТА КОЈА ЈА ИМА 4ЕСТА ДА ПИШУВАА ВО ОВАА ТЕМА.ОМИЛЕНА,НО ВО ИСТОВРЕМЕ И БОЛНА ТЕМА.ВО МОМЕНТОВ НЕ СУМ ВЉУБЕНА,НО СУМ БИЛА ДОСЕГА ЕДНАШ САМО ВЉУБЕНА И МНОГУ ПАТИВ ПОРАДИ ТОА И СЕГА МИ Е СТРАВ ДА СЕ ВЉУБАМ.ВЕЛАМ НЕ СУМ ВЉУБЕНА И НЕМА ДА СЕ ВЉУБАМ,КЕ САКАМ НО ТРЕЗВЕНО.НЕ СКААМ ПОВТОРНО ДА СТРАДАМ И СЕКОЈ НАРЕДЕН КОЈ КЕ МИ СЕ ПРИБЛИЖИ ГО 4ИТАМ ДО ДАСКА. НО СЕКОГАШ ПОСТОИ ЕДЕН ПРОБЛЕМ.КОГА НАЈМАЛКУ О4ЕКУВАМЕ НА ВРАТАТА ЗА4УКУВА НЕКОЈ КОЈ НЕ ПЛЕНИ,А НИЕ ЦВРСТО СМЕ РЕШИЛЕ ДА НЕ СЕ ЗАЉУБУВАМЕ.Е ОВЕДЕ ВЕКЕ ПО4НУВА НАШИОТ СТАВ ДА СЕ МЕНУВА И ПО4НУВАМЕ НЕРЕАЛНО И ПРИСТРАСНО ДА ГЛЕДАМЕ НА РАБОТИТЕ,ПА ТОГАШ Е МОМЕНТОТО КОГА ГИ ПРАВИМЕ НАЈГОЛЕМИТЕ ГРЕШКИ.А ГРЕШКИТЕ СЕ НЕМИНОВНИ,НИВ Е МНОГУ ТЕШКО ДА ГИ ИЗБЕГНЕМЕ.ТИЕ ПОСТОЈАНО СЕ 4ЕКОР ЗАД НАС И НЕ СЛЕДАТ КАКО СЕНКА...
јас мислам треба да намалите со гледањето на сапуниците кога го читав текстов , незнам. за грешките секој праи грешки , сакајки ,несакајки ,се прават грешки ама да ти е страв да се вљубиш тоа нот разбирам , да не се заљубувам и тоа нот разбирам , ??? незнам некој шо ке може да си ја контролира љубовта , ајде оп сеа ке се заљубам и готово.после ај доста беше. не ми е јасно , мислам магепсани сте од тоа сапуниците(шапнските серии) | |
|
| |
| Предмет: Re: Дали сте вљубени??? Пет Јун 22, 2007 4:32 pm | |
| - Bojan CPU напиша:
јас мислам треба да намалите со гледањето на сапуниците кога го читав текстов , незнам. за грешките секој праи грешки , сакајки ,несакајки ,се прават грешки ама да ти е страв да се вљубиш тоа нот разбирам , да не се заљубувам и тоа нот разбирам , ??? незнам некој шо ке може да си ја контролира љубовта , ајде оп сеа ке се заљубам и готово.после ај доста беше. не ми е јасно , мислам магепсани сте од тоа сапуниците(шапнските серии) И покрај се не одговори на прашањето,дали си ТИ вљубен??? | |
|
| |
e4e Дипломиран Дудлач
| Предмет: Re: Дали сте вљубени??? Пет Јун 22, 2007 5:36 pm | |
| А ЈУЛЕ ДАЛИ СИ ТИ ВЉУБЕНА?????????
| |
|
| |
e4e Дипломиран Дудлач
| Предмет: Re: Дали сте вљубени??? Пет Јун 22, 2007 5:37 pm | |
| - GALEVI4KA напиша:
- Извинејте ме лени и мите сам била да ама не у поранешнио.Лени не на екс туку викам ако мислеш дека тај у кој сам била заљубена е мојот поранешен нее е он туку др дете.
а мите сам била ама не у скоро време.Тва беше пред 4 години тука некаде.Од тогај трезно сакам. ЗНАМ ОТИ НЕ СИ БИЛА У ПОРАНЕШНИО.ШО МЕ БРКАШ САА ТУКА МЕНЕ... | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Дали сте вљубени??? | |
| |
|
| |
| Дали сте вљубени??? | |
|